Παρασκευή, 07 Νοεμβρίου 2014, 14:44
Η δυσανεξία στη λακτόζη μειώνει τον κίνδυνο ορισμένων ειδών καρκίνουΝέα έρευνα ανακάλυψε ότι άνθρωποι με δυσανεξία στη λακτόζη που συνήθως καταναλώνουν χαμηλές ποσότητες γάλατος και άλλων γαλακτοκομικών έχουν μειωμένο κίνδυνο καρκίνου πνεύμονα, μαστού και ωοθηκών.
Πληρούμε τις προδιαγραφές του κώδικα δεοντολογίας «Health on the Net» (HON) περί αξιόπιστων πληροφοριών υγείας - Επιβεβαιώστε
Copyright © 1999-2023 iatronet.gr Το iatronet.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, διαγνώσεις ή θεραπείες.