Ειδήσεις - Νέα

Φίλτρα άρθρων

Τετάρτη, 01 Σεπτεμβρίου 2021

Πώς θα «επαναφέρετε» ανώδυνα το δέρμα σας μετά το καλοκαίρι

Τα τελευταία χρόνια έχουν αναπτυχθεί θεραπείες λιγότερο ή περισσότερο επεμβατικές που υπόσχονται και πραγματοποιούν την ανανέωση του δέρματος.

Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020

Δερματικά προβλήματα και αντηλιακά: Ποια είναι κατάλληλα για μένα;

Μεταξύ των πιο συνηθισμένων παθήσεων του δέρματος που χρειάζονται ιδιαίτερη προστασία στον ήλιο είναι η ακμή, η φωτοευαισθησία, ο λύκος, η λεύκη και η ψωρίαση.

Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2019

Aνοδικές τάσεις στα προϊόντα προστασίας του δέρματος

Aνοδικές τάσεις εμφανίζουν τα προϊόντα που αφορούν την προστασία του δέρματος είτε από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες του ήλιου είτε λόγω της γήρανσης.

Τετάρτη, 01 Αυγούστου 2018

Τα νανοϋλικά στα καλλυντικά

Η προστασία του δέρματός από τον ήλιο είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για περιοριστεί ο κίνδυνος καρκίνου του δέρματος.

Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2017

Χρόνος κατανάλωσης φαγητού και προστασία του δέρματος από τον ήλιο

H διατήρηση φυσιολογικού προγράμματος φαγητού θα μπορούσε να βοηθήσει στην προστασία του δέρματος από τις επιβλαβείς επιπτώσεις του ήλιου.

Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

Ας χαρούμε μόνο τη λαμπερή πλευρά του ήλιου με τη φροντίδα και την προστασία  της FREZYDERM

Η FREZYDERM, γνωρίζοντας όλες τις ανάγκες του δέρματος για σωστή και αποτελεσματική προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία, παρουσιάζει τις προτάσεις της για το φετινό καλοκαίρι ώστε να χαρούμε τη λαμπερή πλευρά του ήλιου!

Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017

To απαραίτητο Survival Kit για την προστασία του ευαίσθητου δέρματος, από τη La Roche-Posay

Η La Roche-Posay, η μάρκα που εμπιστεύονται περισσότεροι από 25.000 δερματολόγοι παγκοσμίως, είναι δίπλα σε κάθε γυναίκα και διαθέτει τα κατάλληλα προϊόντα που θα εξασφαλίσουν άμεση αίσθηση ενυδάτωσης και ανακούφισης.

Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017

Γιατί είναι απαραίτητος ο έλεγχος των σπίλων την άνοιξη;

Στην αρχή της άνοιξης πριν από την έναρξη της έκθεσης του δέρματος στον ήλιο είναι ζωτικής σημασίας ο έλεγχος των σπίλων. Έχοντας γνώση της υγείας του δέρματος, είναι εφικτή η προστασία του, με τη λήψη των κατάλληλων μέτρων.

Τρίτη, 10 Μαΐου 2016

Καινοτομία: ''Δεύτερο δέρμα'' λειαίνει προσωρινά τις ρυτίδες

Eρευνητές ανέπτυξαν δεύτερο δέρμα που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τη λείανση των ρυτίδων, την προστασία του δέρματος από βλάβες ή τη χορήγηση φαρμάκων για την αντιμετώπιση δερματικών παθήσεων.

Τρίτη, 31 Ιουλίου 2007

Έρευνα: Ο καφές σε συνδυασμό με την άσκηση προστατεύει από τον καρκίνο του δέρματος

Ένα φλιτζάνι καφέ μπορεί να αποτελέσει σύμμαχο για την προστασία του δέρματος από τον καρκίνο, σύμφωνα με νέα Αμερικανική έρευνα. Ο συνδυασμός άσκησης και νερού με καφεΐνη μείωσε τις επιπτώσεις της ηλιακής ακτινοβολίας στο δέρμα ποντικών που χρησιμοποιήθηκαν ως πειραματόζωα.