Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ

Δωρεάν φάρμακα στους πληγέντες από τις πυρκαγιές, προσφέρει ο Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ). Η προσφορά έγινε επίσημα, με επιστολή που έστειλε σήμερα προς τον υπουργό Υγείας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο, η διοίκηση του ΣΦΕΕ.

Στην επιστολή αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι ‘…τα έκτακτα, δραματικά και ακραία γεγονότα των τελευταίων ημερών απαιτούν και επιβάλλουν την άμεση κινητοποίηση της κοινωνίας των πολιτών, την ανάληψη πρωτοβουλίας απ΄ όλους μας και τον καθένα ξεχωριστά…’.

Ο πρόεδρος και η γραμματέας του ΣΦΕΕ κ. Διονύσιος Φιλιώτης και Κατερίνα Καρέλλα, ζητούν από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας κατάλογο φαρμάκων, τα οποία είναι αναγκαία αυτές τις κρίσιμες ώρες. Σε συνεργασία με τις φαρμακευτικές εταιρείες – μέλη του, ο Σύνδεσμος θα φροντίσει άμεσα για την κάλυψη των έκτακτων αναγκών.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
5 ιατρικές εξελίξεις του 2025 που δίνουν νέα ελπίδα σε ασθενείς
Συνήθη λάθη που αποτελούν κοινή πηγή ιατρικών προβλημάτων κατά το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς
Γιατί τον χειμώνα βαριόμαστε να ασκηθούμε;