Σε νέα αντιπαράθεση μεταξύ της Λίνας Νικολοπούλου και του Κώστα Βαξεβάνη, οδήγησε δημοσίευμα της εφημερίδας Documento σχετικά με την υπόθεση Novartis.

Η ιδιοκτήτρια της εταιρείας Mindview και σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα διαψεύδει τους ισχυρισμούς περί μάρτυρος, η οποία φέρεται να έχει παρουσιάσει συμβόλαια της συνεργασίας της με τη φαρμακευτική εταιρεία.

Καλεί, μάλιστα, τον εκδότη της εφημερίδας να προσέλθει στα δικαστήρια, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως “το ψέμα έχει κοντά ποδάρια”...

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τον περασμένο Ιούλιο εμφανίστηκε νέος προστατευόμενος μάρτυρας στην υπόθεση, με γυναικείο όνομα και έκανε δύο λεπτομερείς καταθέσεις, οι οποίες αφορούσαν εταιρείες οργάνωσης ιατρικών συνεδρίων και τρόπους χρηματισμού γιατρών.

Στην κατάθεσή της, η μάρτυρας έκανε αναφορά στη Λίνα Νικολοπούλου, σε δύο εταιρείες, τη Mindview και Mindwork, οι οποίες εμφανίζονταν να διενεργούν έρευνες με γιατρούς, ύστερα από ανάθεση φαρμακευτικών εταιρειών.

Οι γιατροί αμείβονταν από τις φαρμακευτικές, για να συμπληρώσουν υποτίθεται ερωτηματολόγιο στο πλαίσιο στατιστικών ή ιατρικών ερευνών.

Στο δημοσίευμα τονίζεται πως η νέα προστατευόμενη μάρτυρας έχει καταθέσει συμβόλαια συνεργασίας της εταιρείας Mindview της Λίνας Νικολοπούλου με φαρμακευτικές εταιρείες για έρευνα.

Σύμφωνα με την κατάθεσή της, οι έρευνες αυτές ήταν εικονικές και αποσκοπούσαν στον χρηματισμό γιατρών.

Απαντώντας στο δημοσίευμα, η Λίνα Νικολοπούλου σημειώνει τα εξής:

“Το σίριαλ Novartis - ΚΕΕΛΠΝΟ συνεχίζεται με νέα προστατευόμενη κουκουλοφόρο μάρτυρα που καταφέρεται εναντίον της εταιρείας μου Mindview. Μόνο που, δυστυχώς για τους συκοφάντες, η εταιρεία αυτή δεν έχει συνεργαστεί ποτέ με την εταιρεία Novartis ούτε έχει υποπέσει σε οποιαδήποτε έκνομη ενέργεια…

Αλλά, τι σημασία έχει αυτό; Θεωρούνται ψιλά γράμματα στα υπόγεια όπου εξυφαίνονται τα σενάρια σπίλωσης του συζύγου μου Γιάννη Στουρνάρα, dιοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, και της οικογένειάς μας.

Ο Κώστας Βαξεβάνης αντί να φαντασιώνεται το επόμενο σενάριο συκοφαντίας μου ας προσέλθει στα δικαστήρια για να εκδικαστούν οι αγωγές μου και μηνύσεις εναντίον του, αντί να ζητά διαρκώς αναβολές…

Η εταιρεία Mindview είναι εταιρεία έρευνας αγοράς και διεξάγει έρευνες στον τομέα της Υγείας, που είναι και η ειδικότητά μου, σύμφωνα με τη διεθνώς αναγνωρισμένη μεθοδολογία και δεοντολογία.

Συμβάλλεται με νόμιμες συμβάσεις και συμμορφώνεται με τους νόμους του κράτους. Τα τελευταία δύο χρόνια, οι εταιρείες μου ελέγχονται διαρκώς και εξονυχιστικά από όλες τις επιτροπές ελέγχου και δυστυχώς για τους συκοφάντες μου, ουδέν έχει προκύψει.

Η συνέχεια στα δικαστήρια. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και η προστασία της κουκούλας ημερομηνία λήξεως”…

Δημ.Κ.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Mυοσκελετικές ενοχλήσεις: Ζεστό ή κρύο επίθεμα;
Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Gracell Biotechnologies Inc. από την AstraZeneca
Περίπου 1.000 παιδιά στην Ελλάδα κάτω των 16 ετών πάσχουν από Νεανικό Ρευματικό Νόσημα