Η ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ έχοντας πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των φαρμάκων και των παραφαρμακευτικών προϊόντων κατέχει σημαίνουσα θέση στο χώρο της ανθρώπινης υγείας.

Προτεραιότητές της είναι, η παροχή υψηλής ποιότητας φαρμακευτικών ιδιοσκευασμάτων που καλύπτουν πραγματικές ανάγκες και προσφέρουν ουσιαστικές λύσεις σε σοβαρές ασθένειες, η εξασφάλιση αντικειμενικής ενημέρωσης των επαγγελματιών υγείας για τα σκευάσματά της και η παροχή υποστηρικτικών προγραμμάτων που συμβάλλουν στην εκπαίδευση των ασθενών για τη σωστή χρήση των φαρμάκων με στόχο την επίτευξη του βέλτιστου θεραπευτικού αποτελέσματος.

'’Τηρώντας πάντα τη δέσμευσή μας να συμβάλουμε στην βελτίωση της ενημέρωσης που αφορά την υγεία των Ελλήνων πολιτών, δημιουργήσαμε τη νέα ιστοσελίδα της Εταιρείας μας.

Εύχρηστη, με ανανεωμένο σχεδιασμό, αποτυπώνει την σύγχρονη εικόνα της Φαρμασέρβ–Λίλλυ προσφέροντας σημαντικά καθαρότερη εικόνα στον επισκέπτη.

Ενημερωθείτε για τις θεραπευτικές κατηγορίες προϊόντων στις οποίες δραστηριοποιούμαστε και προσεγγίστε μέσα από υπεύθυνη και επιστημονικά τεκμηριωμένη ματιά ασθένειες και παθολογικές καταστάσεις που ενδιαφέρουν τον καθένα. ‘’

Στο blog θα βρείτε αξιόπιστες πληροφορίες για  ποικίλα θέματα Υγείας και επίκαιρα άρθρα που αφορούν τους ασθενείς, τους φροντιστές αλλά και το ευρύτερο κοινό.

Αν είστε επιστήμονας Υγείας, κάνοντας login στην περιοχή που είναι διαμορφωμένη  για σάς, αποκτάτε πρόσβαση σε εξειδικευμένες πληροφορίες για τις θεραπευτικές λύσεις που προτείνει η Φαρμασέρβ–Λίλλυ, καθώς και σε ποικίλα ιατρικά νέα του ενδιαφέροντός σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τη νέα ιστοσελίδα www.pharmaserve.gr  ή www.lilly.gr 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Απειλή για εγκύους και νεογνά η αύξηση της θερμοκρασίας [ελληνική μελέτη]
Οι υγειονομικοί συμμετέχουν στην πανελλαδική απεργία της ¨Πέμπτης
Ποιες χώρες θεωρούνται κορυφαίες στον ιατρικό τουρισμό