Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα εγκαίνια της αναδρομικής έκθεσης ζωγραφικής της Κατερίνας Λάμπρου, με θέμα: «Ταξίδι στα χρώματα από ένα … σπάνιο ταλέντο», που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα».

Τα εγκαίνια πλαισίωσαν με την παρουσία τους και τη φιλική συμμετοχή τους οι ταλαντούχοι νέοι μουσικοί STRING DEMONS (Κωνσταντίνος και Λυδία Μπουντούνη). ‘’Τους ευχαριστούμε θερμά για την εξαιρετική εμφάνισή τους, η οποία ομόρφυνε την έκθεση, απέσπασε πολλά θετικά σχόλια και έδωσε και στους παρευρισκόμενους μία νότα αισιοδοξίας και πολλές στιγμές χαράς!’’

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τους δύο ηχολήπτες του Πολιτιστικού Κέντρου "Μελίνα" για τη σημαντική υποστήριξή τους, καθώς και το Πολιτιστικό Κέντρο "Μελίνα" για τη δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας, προκειμένου να φιλοξενηθεί η παραπάνω έκθεση.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017 και θα είναι ανοιχτή για το κοινό καθημερινά (εκτός Δευτέρας) από τις 10:00 έως τις 20:00. Τις Κυριακές θα είναι ανοιχτή από τις 10:00 έως τις 14:00. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η έκθεση πραγματοποιείται για την ενίσχυση των σκοπών της Πανελλήνιας Ένωσης Σπανίων Παθήσεων (Π.Ε.Σ.ΠΑ.) και της Ελληνικής Εταιρείας Οζώδους Σκληρύνσεως (Ε.Ε.Ο.Σ.).

Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα», Ηρακλειδών 66, 11851 Αθήνα, τηλ. 210-3452150.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ζεαξανθίνη: Όσα πρέπει να ξέρουμε για το αντιοξειδωτικό των ματιών
Ξεκινά σε λίγες ημέρες το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management
Ποια αντισυλληπτικά συνδέονται με πρόκληση όγκων στον εγκέφαλο