Οι τραυματισμοί στο ποδόσφαιρο θα αποτελέσουν κεντρικό θέμα του 9ου Πανελλήνιου Συνεδρίου με διεθνή συμμετοχή «Ιατρική της Άθλησης στον 21ο Αιώνα», που θα διεξαχθεί από το Εργαστήριο Αθλητιατρικής του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στις 1-3 Δεκεμβρίου 2017 στο Ξενοδοχείο Grand Hotel στη Θεσσαλονίκη.

Κεντρικοί ομιλητές στη θεματολογία αυτή θα είναι ο καθηγητής  L. Serratosa, μέχρι πρότινος υπεύθυνος της ιατρικής ομάδας της Real Madrid, καθώς και ο υπεύθυνος της υγειονομικής υποστήριξης της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου καθηγητής Γ. Γκοδόλιας, ορθοπεδικός. Επιπλέον, στο Συνέδριο θα συμμετάσχουν πολλοί γνωστοί καθηγητές της Ορθοπεδικής του Ιατρικού Τμήματος του ΑΠΘ.

Στο Συνέδριο θα συμμετάσχουν με διαλέξεις και εισηγήσεις σε στρογγυλές τράπεζες διάσημοι ξένοι ομιλητές και διακεκριμένοι Έλληνες επιστήμονες σε άλλα ακόμη ενδιαφέροντα θέματα που άπτονται της Αθλητιατρικής. Επίσης, θα διοργανωθούν εφαρμοσμένα φροντιστήρια και θα υπάρχουν ελεύθερες και αναρτημένες ανακοινώσεις.

Περισσότερες πληροφορίες για την εγγραφή στο Συνέδριο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ: 2310250927 και sto e-mail: [email protected]

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Πόσα κιλά μπορούμε να χάσουμε σε έναν μήνα με ασφάλεια
Θανατηφόρα βακτήρια διψούν για ανθρώπινο αίμα
Οι επιπλοκές στην εγκυμοσύνη είναι πιθανόν να αυξάνουν τους κινδύνους υγείας για δεκαετίες [μελέτη]