Το Κέντρο Παιδοψυχικής Υγιεινής (Κ.ΠΨ.Υ.) Αθήνας είναι ένα εξειδικευμένο Διαγνωστικό  και Θεραπευτικό Κέντρο, που φροντίζει την ψυχική υγεία παιδιών, εφήβων και την προαγωγή της λειτουργικότητας των οικογενειών.

''Στην ξηρασία του δημόσιου χώρου και ενάντια στα άλλοθι που προσφέρει η κοινωνικοοικονομική κρίση, οι Ειδικοί Επιστήμονες του Κ.ΠΨ.Υ. επιμένουν, όχι απλώς να αντιμετωπίζουν ψυχοθεραπευτικά, τα ψυχολογικά προβλήματα των παιδιών, των εφήβων και των οικογενειών, αλλά να αναζητούν και να αναδεικνύουν την κρυμμένη ομορφιά των ανθρώπων και την τρυφερότητα των διαπροσωπικών σχέσεων.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 50 ετών αδιάκοπης, ποιοτικής και δημιουργικής λειτουργίας του Κ.ΠΨ.Υ. και με τον τίτλο: «Ταξιδεύοντας και Ανακαλύπτοντας την Ομορφιά των Ανθρώπων», έχουμε διοργανώσει από τις 20/11/2017 έως τις 26/11/2017, μία σειρά δράσεων σε επιστημονικό, εκπαιδευτικό, διαδραστικό και καλλιτεχνικό επίπεδο, στο χώρο μας, Ηπείρου 17, Αθήνα (περιοχή Μουσείο).

Στόχος των δράσεων αυτών είναι το μοίρασμα, η ανταλλαγή, η χαρά και η μετουσίωση όλης αυτής της επαγγελματικής πείρας των 77.000 περιστατικών μας, όχι μόνο από την πλευρά του Ειδικού, αλλά κυρίως του Ανθρώπου.''

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Για τη σημασία της θρησκευτικότητας και της πνευματικότητας στην ενίσχυση της ψυχικής και σωματικής ευεξίας μίλησε ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης
Λιγότερη καθιστική ζωή κατά μισή ώρα μειώνει την υπέρταση στους ηλικιωμένους [μελέτη]
‘’Η παιδιατρική στη σημερινή πραγματικότητα’’ - Διημερίδα στο Παπαγεωργίου