Αν θέλετε να λάμψετε τις ημέρες των εορτών, τότε πρέπει να ετοιμαστείτε εγκαίρως προσφέροντας στο δέρμα σας τις απαραίτητες φροντίδες, ώστε τις ημέρες που επιθυμείτε να είστε πραγματικά λαμπερές.Η κα Αργείτου, σας δίνει τις συμβουλές που θεωρεί σημαντικές ώστε να προετοιμαστείτε σωστά. Εάν δεν έχετε κάνει ήδη έναν βαθύ καθαρισμό μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, τότε είναι απαραίτητο να τον κάνετε τώρα. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι ‘’όμορφο δέρμα είναι μόνο το καθαρό δέρμα’’.

Εάν αισθάνεστε το δέρμα σας αφυδατωμένο, τότε είναι απαραίτητο να το ενυδατώσετε ώστε να του προσφέρετε εκείνα τα συστατικά που θα του δώσουν την υγρασία που χρειάζεται ώστε να έχετε ένα επιτυχημένο μακιγιάζ  που θα διαρκεί για πολλές ώρες.

Οι επιλογές για τέτοιου είδους περιποιήσεις είναι το φύλλο κολλαγόνου της Valmont, η ενυδάτωση με αιθέρια έλαια της Heliabrine, και βέβαια η κορυφαία ενυδάτωση HYDRADERMIE JEUNESSE του Guinot,και αν επιθυμείτε ταυτόχρονη ενυδάτωση και αναδόμηση των χαρακτηριστικών του προσώπου μέσω της μυϊκής διέργεσης,  τότε η HYDRADERMIE JEUNESSE LIFT είναι η ιδανική λύση.

Εάν πάλι επιθυμείτε μια περιποίηση με τα  πιο ενεργά συστατικά του οίκου Guinot που θα σας προσφέρουν τόνωση και λάμψη, τότε σας προτείνουμε την Age Summum που στηρίζεται στο άγγιγμα των χεριών και μόνο με ειδικούς χειρισμούς μασάζ για ένα  αποτέλεσμα πλήρους χαλάρωσης και ευεξίας.

Εάν το δέρμα σας είναι θαμπό, άτονο, και με ανομοιογενή χροιά, τότε οι επιλογές είναι είτε το μηχανικό peeling με διαμάντι σε συνδυασμό με οξέα φρούτων (θεραπεία Microplus της Asap), είτε διάφορες επιλογές απολέπισης με οξέα φρούτων, όπως Hydra Peeling Dermabrasion και Hydra Peeling του οίκου Guinot, Collagen Triple Boosting & Firming Optilight Brightening, Rejuvenating Treatment της εταιρίας Exuviance, οι θεραπείες για την ακμή, τη χρόνια ερυθρότητα, την φωτογήρανση και την υπερμελάχρωση της Ph Formula και οι θεραπείες ακμής και αντιγήρανσης του Murad, γιατί ο στόχος είναι να έχουμε τη δυνατότητα της σωστής επιλογής για κάθε τύπο δέρματος ανάλογα με την ευαισθησία του, τα προβλήματά του και τις ανάγκες του.

Το σημαντικό είναι η έγκαιρη προετοιμασία του δέρματος.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Να δοκιμάσω να παίρνω μικροδόσεις καφέ;
Κάνε το όπως το "Γ. Παπανικολάου": Δεκάδες πρώιμες διαγνώσεις καρκίνου του πνεύμονα
ΠΟΥ: Εντοπίστηκε ιός γρίπης των πτηνών σε αγελαδινό γάλα