Την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, στο Μουσείο Βορρέ, το σωματείο Σ.Κ.Ε.Π. έσβησε 10 κεράκια μαζί με αγαπημένους φίλους, συνεργάτες, εκπαιδευτικούς, μαθητές γενικής και ειδικής εκπαίδευσης και τους εθελοντές του σωματείου! Με τους ανθρώπους δηλαδή με τους οποίους διέσχισαν αυτά τα 10 χρόνια.

Σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα, 210 μαθητές και νέοι γενικής και ειδικής εκπαίδευσης αλληλεπίδρασαν στα Διαδραστικά Εργαστήρια "Αποτυπώματα" (εκπαιδευτικά - εικαστικά - αθλητικά). Πιο συγκεκριμένα, συμμετείχαν το 2ο Γυμνάσιο Βριλησσίων, 3ο Γυμνάσιο Γέρακα, Ελληνογαλλική Σχολή «Άγιος Ιωσήφ», ΕΕΕΕΚ Κορωπίου, ΤΕΕ Ιλίου, Ειδικό Γυμνάσιο Περιστερίου, ΕΣΤΙΑ – Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση, Εργαστήριο Ειδικής Αγωγής Μαργαρίτα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η σύζυγος του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, κα Σίσσυ Παυλοπούλου και η διεθνούς φήμης Ελληνίδα ερμηνεύτρια, κα Νάνα Μούσχουρη.

Μαζί με την ομάδα και τους συνεργάτες του Σ.Κ.Ε.Π., στην εκδήλωση συμμετείχαν: από την Γαλλική Πρεσβεία ο κ. Olivier Dovergne, από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος η κα Αρίστη Σταθακοπούλου και ο κ. Σπύρος Αλεξόπουλος, από τον Όμιλο Εταιρειών ΟΤΕ η κα Γεωργία Κοκολαντωνάκη, από την διαφημιστική εταιρεία Magnet Adverstising η κα Έφη Καρακίτσου, από το Μουσείο Βορρέ ο κ. Νεκτάριος Βορρές, από το Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής Μαργαρίτα ο κ. Γιάννης Μπίστας κ.ά.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Μ. Κουκουράκης: Έρχονται ριζικές αλλαγές στην αντιμετώπιση του καρκίνου
Ζεαξανθίνη: Όσα πρέπει να ξέρουμε για το αντιοξειδωτικό των ματιών
Ξεκινά σε λίγες ημέρες το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management