Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017 και για 8η συνεχόμενη χρονιά, οι Γιατροί του Κόσμου θα στολίσουν το ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο τους από κουτιά με Γάλα στα Προπύλαια (μετρό Πανεπιστήμιο) από τις 9 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Όπως κάθε χρόνο, ο κύριος σκοπός της ιδιαίτερης αυτής δράσης είναι η συλλογή γάλακτος για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη, ενώ ταυτόχρονα θα συγκεντρωθούν προσφορές τροφίμων μακράς διάρκειας καθώς και φαρμάκων όλων των κατηγοριών που να μην έχουν λήξει.

Φέτος, στο πλευρό των Γιατρών του Κόσμου θα βρίσκεται το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων ενώ διάφορες καλλιτεχνικές δράσεις θα πλαισιώσουν το Δέντρο προσφέροντας χαρά σε μικρούς και μεγάλους.

Παράλληλα, σπιτάκι των Γιατρών του Κόσμου με χριστουγεννιάτικα είδη θα λειτουργεί στην Αθήνα στα Προπύλαια (Μετρό Πανεπιστήμιο) από τις 8 Δεκεμβρίου 2017 έως και τις 7 Ιανουαρίου 2018, από τις 10:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα.

Η συμμετοχή και η έμπρακτη υποστήριξη όλων είναι πολύτιμη. Με την προσφορά γάλακτος εβαπορέ συμβάλλουμε όλοι στην καλύτερη δυνατή κάλυψη των αναγκών των μικρών παιδιών.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ζεαξανθίνη: Όσα πρέπει να ξέρουμε για το αντιοξειδωτικό των ματιών
Ξεκινά σε λίγες ημέρες το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management
Ποια αντισυλληπτικά συνδέονται με πρόκληση όγκων στον εγκέφαλο