Ο Παγκύπριος Αντιαναιμικός Σύνδεσμος Λάρνακας Αμμοχώστου, στο πλαίσιο της ενημερωτικής του δράσης και της οικονομικής ενίσχυσής του, διοργάνωσε το 28ο Χριστουγεννιάτικο Παζαράκι, προσφέροντας στο κοινό της Λάρνακας μια μέρα γεμάτη παιχνίδια, παιδικές δημιουργίες, μπόλικο τραγούδι, χορό, φαγητό και πάνω απ’ όλα την ευκαιρία να προσφέρει προς τον συνάνθρωπο.

Στο παζαράκι, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 στην παραλία των Φοινικούδων, παρουσιάστηκε πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή του Ronald McDonald Show, των Σχολών Χορού «Πέρκαλλος» και «Let’s Dance», του Χορευτικού Ομίλου «Άχνα» του Κέντρου Νέων Άχνας και των χορωδιών των Pascal English School Larnaca, «The Art of Music by Ασπασία Μενελάου» και «Μουσικοί Ορίζοντες». Αξίζει να σημειωθεί, πως Μέγας Χορηγός της εκδήλωσης ήταν για τρίτη συνεχή χρονιά η εταιρεία ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ.

Με στόχο την ενίσχυση του Συνδέσμου, διατέθηκαν προς πώληση γλυκά και εδέσματα που προσέφεραν εθελοντές, παιδικά παιχνίδια καθώς και βιβλία και κατασκευές από δημοτικά σχολεία της επαρχίας Λάρνακας. Επιπλέον, οι μικροί επισκέπτες της εκδήλωσης φωτογραφήθηκαν με τον Άγιο Βασίλη, έκαναν face painting και συμμετείχαν σε διάφορα παιχνίδια “SURVIVOR” οργανωμένα από γυμναστές του ΚΟΑ.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης η Πρόεδρος του Παγκύπριου Αντιαναιμικού Συνδέσμου Λάρνακας Αμμοχώστου, κ. Δέσποινα Μιχαήλ, εξέφρασε τις θερμές της ευχαριστίες προς την εταιρεία ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ για την πολύτιμη συνεισφορά της και δήλωσε πως «με την άμεση ανταπόκρισή της στο κάλεσμα μας για βοήθεια και με τη συμμετοχή της στην εκδήλωση, η Εταιρεία απέδειξε για άλλη μια φορά την αγάπη προς τον συνάνθρωπο και την πλούσια φιλανθρωπική της δράση». Παράλληλα, ευχαρίστησε το Δήμο Λάρνακας για τη φιλοξενία της εκδήλωσης, τη Λέσχη Μοτοσικλετιστών «Motoriders» Λάρνακας και όλους τους χορηγούς και συνεργάτες του Συνδέσμου, προσθέτοντας πως «ένα τεράστιο ευχαριστώ, ανήκει στους δεκάδες εθελοντές, μέλη και μη του Συνδέσμου, στους μαθητές και δασκάλους των σχολείων και νηπιαγωγείων των επαρχιών μας και όλο το κοινό της Λάρνακας που και πάλι αγκάλιασε την εκδήλωση, καθιερώνοντάς την ως θεσμό στη χριστουγεννιάτικη περίοδο της πόλης».