Η Ε.Ι.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. στηρίζει με χαρά την Έκθεση «160 χρόνια made in Greece. Βιομηχανία, πρωτοπορία, καινοτομία», η οποία διεξάγεται από τις 18.01.2018 έως τις 25.03.2018 στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Με ιστορία σχεδόν 100 χρόνων, η Ε.Ι.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά της με τη στήριξη της ελληνικής βιομηχανίας. Τα προϊόντα της, με πρώτο το κλασικό Πτι-Μπερ που παρασκευάστηκε το 1922, αποτελούν για δεκαετίες καθημερινή συνήθεια κάθε ελληνικής οικογένειας.

Στην Έκθεση, η οποία εξετάζει την περίοδο 1860 – 1970, μπορεί να συναντήσει κανείς εκθέματα από 8 κλάδους της ελληνικής βιομηχανίας και περισσότερες από 90 βιομηχανίες. Συνολικά, εκτίθενται περισσότερα από 800 αντικείμενα, μηχανήματα, πρώτες ύλες, φωτογραφίες, σπάνια έγγραφα, πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό και πρωτότυπα ιστορικά κείμενα των εταιρειών. Επίσης, ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα  να παρακολουθήσει εκδηλώσεις, ξεναγήσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα που θα διεξάγονται παράλληλα με την Έκθεση.

«Είναι μεγάλη μας χαρά  που στηρίζουμε αυτό το ταξίδι στα 160 χρόνια ελληνικής βιομηχανίας. Άλλωστε η εταιρεία μας δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτή την Έκθεση, καθώς εδώ και σχεδόν έναν αιώνα  στηρίζει την ελληνική βιομηχανική παραγωγή του τόπου μας. Στην Έκθεση μπορεί να δει κανείς την πρώτη ξύλινη σφραγίδα παρασκευής μπισκότων φτάνοντας σήμερα με τους κυλίνδρους  να παράγουμε μπισκότα όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για ολόκληρο τον κόσμο! Φυσικά, όλο αυτό δεν θα το καταφέρναμε χωρίς την εμπιστοσύνη που μας δείχνει τόσα χρόνια η κάθε ελληνική οικογένεια και την ευχαριστούμε για τη δύναμη που μας δίνει να συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο και στο μέλλον» δήλωσε η Γεωργία Παπαδάκη, Corporate Communications & Consumer Relations Specialist της E.I Παπαδόπουλος Α.Ε.

Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε.

Η Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε, πρωτοπόρος και υπερσύγχρονη βιομηχανία τροφίμων, είναι μια αμιγώς Ελληνική εταιρεία η οποία εδώ και 96 χρόνια ηγείται της Ελληνικής αγοράς μπισκότων με μεγάλη γκάμα γευστικών προϊόντων, υψηλής διατροφικής αξίας και ιδιαίτερα αναγνωρίσιμες μάρκες, όπως:  Πτι Μπερ, Μιράντα, Γεμιστά, Caprice, Cream Crackers. Κατέχει, επίσης, ισχυρή θέση στον κλάδο των αρτοσκευασμάτων με προϊόντα όπως τα Krispies και οι Χωριάτικες φρυγανιές, διαθέτει  στην αγορά τις μπάρες Δημητριακών Digestive Bars, ενώ από το 2013  δραστηριοποιείται και στο χώρο του συσκευασμένου ψωμιού σε φέτες, με τις μάρκες Γεύση² και Χωριανό και Αρχαία Σπορά.  Στα 4 εργοστάσιά της απασχολεί περισσότερα από 1.200 άτομα ενώ εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 40 χώρες. Μετρά δεκάδες βραβεύσεις σε ελληνικές και διεθνείς εκθέσεις. Η εταιρεία εξέδωσε το 2013 τον πρώτο απολογισμό εταιρικής υπευθυνότητας.

Περισσότερα στοιχεία μπορείτε να βρείτε εδω.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
GSK: Μήνυση κατά Pfizer-BioNTech για τις πατέντες των εμβολίων mRNA
Το Τai chi βελτιώνει την ποιότητα ύπνου ασθενών με προχωρημένο καρκίνο πνεύμονα [μελέτη]
Πώς θα αυξήσουμε την αντοχή μας