Η 14η Φεβρουαρίου δεν είναι μόνο ημέρα των ερωτευμένων. Είναι και Παγκόσμια Ημέρα Συγγενών Καρδιοπαθειών (Congenital Heart Defects Awareness Day), δηλαδή ανωμαλίες διάπλασης της καρδιάς, που φέρει μαζί του το άτομο από την ημέρα της γέννησής του. Η λέξη «συγγενής» σημαίνει «εκ γενετής».

Στην Ελλάδα υπολογίζεται πως κάθε χρόνο γεννιούνται 1000 περίπου παιδιά με συγγενείς καρδιοπάθειες. Σε αυτά και την υποστήριξή τους όπως και την υποστήριξη των γονέων τους είναι αφιερωμένο το έργο της οργάνωσης «Η καρδιά του Παιδιού».

Ενόψει λοιπόν της Παγκόσμιας Ημέρας Συγγενών Καρδιοπαθειών και προκειμένου να βοηθηθεί «Η καρδιά του Παιδιού» οργανώνεται το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου από τις 11 π.μ ως τις 8 μμ, το δεύτερο WOWO’s BAZAAR στην αίθουσα «Επήρεια – Πολιτισμός», Βασιλέως Κωνσταντίνου 44, Αθήνα.

Χειροτέχνες απ’ όλη τη Ελλάδα που συμμετέχουν στην κοινότητα WoWo’s διαθέτουν αφιλοκερδώς τα χειροτεχνήματά τους προκειμένου να υποστηριχτεί η Καρδιά του Παιδιού και ταυτόχρονα αναδεικνύουν το πόσα πολλά μπορεί να προσφέρει η χειροτεχνία στην κοινωνία στο βαθμό που τύχει μιας δίκαιης αντιμετώπισης από την πλευρά του κράτους.

Μαζί στο χώρο του bazaar θα είναι και το «hellokids» με τους έμπειρους παιδαγωγούς του και πλούσιο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης! Τα παιδιά θα ανακαλύψουν τον κόσμο της δημιουργίας, θα πειραματιστούν με ενδιαφέρουσες τεχνικές και θα φτιάξουν τις δικές τους χειροτεχνικές κατασκευές!