Διεθνώς διακεκριμένοι Έλληνες ομιλητές θα αναπτύξουν την υψηλού επιπέδου θεματολογία με επίκεντρο την Πνευμονική Υπέρταση, τις απεικονιστικές τεχνικές στην κλινική πράξη, τη λήψη αποφάσεων σε δύσκολα περιστατικά, κ.α. στη διάρκεια της 15ης Διημερίδας «Εξελίξεις στην Καρδιαγγειακή Απεικόνιση 2018», που θα πραγματοποιηθεί 16-17 Μαρτίου 2018 στο αμφιθέατρο του Ιπποκρατείου Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών

Η διημερίδα η οποία ξεκίνησε πριν από 15 χρόνια, είναι από τα παλαιότερα απεικονιστικά συνέδρια με επίκεντρο την υπερηχοκαρδιολογία υπό τη διοργάνωση της Α’ Πανεπιστημιακής Κλινικής του ΓΝΑ Ιπποκρατείου.

Στη διάρκεια της πρώτης ημέρας θα παρουσιαστεί ό,τι νεότερο υπάρχει στην πνευμονική υπέρταση: Διάγνωση, Παθοφυσιολογία, ενώ τη δεύτερη θα καλυφθούν σχεδόν όλα τα θέματα της κλινικής καρδιολογίας από την πλευρά της καρδιαγγειακής απεικόνισης, ενώ θα πραγματοποιηθεί και επικαιροποίηση όλων των δεδομένων. Η θεματολογία είναι βασισμένη σε κλινικά περιστατικά που προέρχονται από την εμπειρία της κλινικής.

Η Διημερίδα απευθύνεται  σε ειδικευόμενους και ειδικευμένους ιατρούς που επιθυμούν να διευρύνουν  τις γνώσεις τους στην κλινική καρδιολογία και απεικόνιση.

Η διημερίδα θα μεταδοθεί ζωντανά από το Livemedia και θα αποθηκευτεί για παρακολούθηση σε δεύτερο χρόνο.

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ζεαξανθίνη: Όσα πρέπει να ξέρουμε για το αντιοξειδωτικό των ματιών
Ξεκινά σε λίγες ημέρες το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management
Ποια αντισυλληπτικά συνδέονται με πρόκληση όγκων στον εγκέφαλο