Στον πυρήνα αυτής της προσπάθειας, βρίσκεται ο Παθολόγος-Ογκολόγος, Εντατικολόγος Δρ. Σπυρίδων Χαλικιάς MD, MSc, PhD, που τώρα εργάζεται στο Ογκολογικό Ιατρείο του Νοσοκομείου «Κοργιαλένειο-Μπενάκειο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός», στην Αθήνα.

Η εμπειρία του στον γυναικολογικό καρκίνο και στον καρκίνο του μαστού σε νοσοκομεία της Ελλάδας και του εξωτερικού είναι σημαντική για την ενημέρωση όλων μας.

Η ομιλία του στο Ζάππειο θα έχει σαν θέμα: ‘’Καινοτόμες θεραπείες στον καρκίνο του μαστού (Ανοσοθεραπεία -Εμβόλια. ). Μέσα από συντονισμένες κινήσεις ένα μεγάλο έργο παρέχουν οι σύλλογοι Κ.Ε.Φ.Ι "Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρών" και ο Σύλλογος του "Χαμόγελο του παιδιού", μια πορεία αγάπης στους συνανθρώπους μας που έχουν αντιμετωπίσει τον καρκίνο.

Ο Σύλλογος Κ.Ε.Φ.Ι ιδρύθηκε την άνοιξη του 2004 στην Αθήνα, με στόχο να προσφέρει συναισθηματική, ψυχολογική και κοινωνική υποστήριξη στους ογκολογικούς ασθενείς και τα μέλη των οικογενειών τους, καθώς και την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σχετικά με τον καρκίνο. ⭕ σύλλογος "Το χαμόγελο του παιδιού" παρέχει Δημιουργική Απασχόληση στα παιδιά που βρίσκονται στα Νοσοκομεία από το 1999. Καθημερινά, ειδικοί παιδαγωγοί, κοινωνικοί λειτουργοί και ψυχολόγοι βρίσκονται κοντά στα παιδιά που νοσηλεύονται στις Ογκολογικές Κλινικές των Νοσοκομείων Παίδων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς και στις Παιδιατρικές Κλινικές των Νοσοκομείων Παίδων στην Πάτρα. Παράλληλα, το Τμήμα Υγείας του οργανισμού καλύπτει και στηρίζει ολιστικά, τόσο κοινωνικά όσο και ψυχολογικά τις ανάγκες του παιδιού ασθενή όσο και της οικένειας, καθημερινά.

Η Ελληνική εταιρεία Anagenessis θα προσπαθήσει να ξεκινήσει - στηρίξει μια εκστρατεία γνώσης - ενημέρωσης - για τον καρκίνο. Απευθύνεται στους ανθρώπους, ιδιαίτερα, που έχουν χτυπηθεί από τον καρκίνο και χρειάζονται γνώση και στήριξη. Σε αυτήν την τόσο σημαντική πρωτοβουλία θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι ο καρκίνος μπορεί να πάψει να αποτελεί θανατηφόρο νόσο, όταν συμμετέχουμε ο καθένας με τον τρόπο του στην πρόληψη, γνώση, έγκαιρη διάγνωση αλλά και στην αντιμετώπισή του.

Η ενημέρωση και η γνώση συμβάλλουν αποτελεσματικότερα στην καταπολέμηση του καρκίνου. Γιατί, η γνώση σώζει!

Δωρεά στο σύλλογο "Χαμόγελο του παιδιού" και στο Σύλλογο "Κ.Ε.Φ.Ι".

Για κάθε επισκέπτη που θα παραβρεθεί στην ομιλία, η Ελληνική Εταιρεία Anagenessis personal clinic θα κάνει Δωρεά 1 ευρώ στους παραπάνω συλλόγους,  για την στήριξη του έργου τους. Όλοι μπορούμε να συμβάλουμε σε αυτή την προσπάθεια !Να θυμάστε, η γνώση είναι δύναμη!

Θα υπάρχουν κουπόνια για όσους θέλουν να δώσουν επιπλέον χρηματικό ποσό. - Ελεύθερη συνεισφορά. . .

Δηλώστε συμμετοχή στο event.