Με την παρουσία διακεκριμένων Ελλήνων και διεθνών ομιλητών θα πραγματοποιηθεί στις 9 Οκτωβρίου 2018 στο Divani Caravel το Συνέδριο “Cancer & Personalized Medicine”, το οποίο διοργανώνεται για 4η χρονιά από τo Health Daily και τη Boussias Communications.

Με εμπλουτισμένη θεματολογία και σημαντικούς ομιλητές από την Ελλάδα και το Εξωτερικό στοχεύει στην ολοκληρωμένη παρουσίαση σημαντικών θεμάτων πολιτικής για τον καρκίνο αλλά και την παρουσίαση καινοτόμων και εξατομικευμένων θεραπευτικών προσεγγίσεων καθώς και οικονομικών αποδοτικών μέτρων προς όφελος του συστήματος υγείας και των ασθενών.

Το φετινό Συνέδριο με θέμα: «The Next frontier in cancer care» θα προσφέρει μια πλατφόρμα για την ανάδειξη θεμάτων που σχετίζονται με τα Κέντρα Αναφοράς για τον Καρκίνο, την προώθηση της Εξατομικευμένης Ιατρικής, τους Βιοδείκτες αλλά νέων καινοτόμων μοντέλων παροχής φροντίδας και αποζημίωσης που δίνουν έμφαση στην αξία με στόχο να βρεθούν τρόποι ισορροπίας μεταξύ κόστους και υψηλής ποιότητας παροχής φροντίδας.

Ανάμεσα στις φετινές εισηγήσεις ξεχωρίζει η τοποθέτηση του καθηγητή  και Deputy Director TEEHTA του Πανεπιστημίου του York, Stephen Palmer ο οποίος θα παρουσιάσει το HTA appraisal of CAR-T Technology, καθώς και η  συζήτηση στρογγυλής τράπεζας με θέμα “Advancing Presicion Medicine in Greece: Prerequisites, Opportunities and Challenges Going Forward” με συντονιστή τον καθηγητή της Ιατρικής σχολής του Χάρβαρντ  Όθωνα Ηλιόπουλο πλαισιωμένο από σημαντικότατους εισηγητές από την Αμερική και την Ελλάδα.

Θεματικές Ενότητες

Session 1: Cancer Policies and the Cost of Preventing, Researching & Treating Cancer

Session 2: Innovation in Cancer Research &Treatment

Session 3: Personalized and Targeted Therapies & the Use of Biomarkers

Η Επιστημονική Επιτροπή με Πρόεδρο τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης, Καθηγητή κ. Οδυσσέα Ζώρα και Επίτιμο Πρόεδρο τον καθηγητή της Ιατρικής σχολής του Χάρβαρντ των ΗΠΑ και Ογκολόγο στο General Hospital της Μασαχουσέτης κ. Όθωνα Ηλιόπουλο, συγκεντρώνει διακεκριμένους Ογκολόγους, Ακαδημαϊκούς και μέλη Συλλόγων Ασθενών.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το Link.

 

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ζεαξανθίνη: Όσα πρέπει να ξέρουμε για το αντιοξειδωτικό των ματιών
Ξεκινά σε λίγες ημέρες το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management
Ποια αντισυλληπτικά συνδέονται με πρόκληση όγκων στον εγκέφαλο