Η Υγεία στη Σχέση σας είναι και δικό μας Θέμα!

Αυτό είναι το μήνυμα της νέας  καμπάνιας για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, η οποία σχεδιάστηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σεξουαλικής Υγείας. Η ενέργεια του ομίλου Affidea στόχο έχει να συμβάλει, μέσα από τη γνώση και την εξέταση, μικροί και μεγάλοι να αισθάνονται πιο σίγουροι, να νιώθουν πιο δυνατοί και να έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στη σεξουαλική τους ζωή.

Το πακέτο προληπτικού ελέγχου περιλαμβάνει μια σειρά από σημαντικές για την σεξουαλική υγεία εξετάσεις και συγκεκριμένα Anti HAV (Ηπατίτιδα Α), Anti HCV (Ηπατίτιδα C), Αυστραλιανό Αντιγόνο (Ηπατίτιδα Β) και HIV στην ειδική, μειωμένη τιμή των 25 ευρώ.

Η προσφορά ισχύει από τις 31 Αυγούστου έως τις 30 Σεπτεμβρίου, για όσους επικοινωνήσουν και προγραμματίσουν το ραντεβού τους. Για ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν απευθείας στα διαγνωστικά εργαστήρια της Affidea πανελλαδικά.

Ο όμιλος Affidea, πάντα πιστός στο όραμα και στις αξίες του, παρέχει υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιοτικής στάθμης για όλους, εντάσσοντας τις εξετάσεις σε προνομιακή τιμή, στο πλαίσιο της Εταιρικής του Κοινωνικής Ευθύνης.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
ΠΟΥ: Εντοπίστηκε ιός γρίπης των πτηνών σε αγελαδινό γάλα
Δεκάδες μεταλλάξεις του ιού της Covid σε άντρα που νοσούσε από κορωνοϊό για 1,5 χρόνο
Επίσκεψη Γεωργιάδη σε υγειονομικές μονάδες σε Κοζάνη και Φλώρινα