Η Pfizer με τη συμμετοχή της στη Δ.Ε.Θ. 2018, αναδεικνύει την ισχυρή και σταθερή θέση της στην Ελλάδα, από το 1960 μέχρι σήμερα.
Η θετική παρουσία της, συμβάλλει:

  • στη βελτίωση της υγείας των ασθενών στην Ελλάδα, μέσω των καινοτόμων φαρμάκων
  • στην πρόοδο της ελληνικής οικονομίας μέσω της επιχειρηματικής δραστηριότητας της, τη δημιουργία και τη διατήρηση θέσεων απασχόλησης
  • στην ενίσχυση της κοινωνίας στηρίζοντας ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

Στο περίπτερο της Pfizer Hellas (Αριθμός 2, U.S. Pavillion), οι επισκέπτες θα μπορούν να ενημερωθούν σχετικά με τις τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της υγείας, τις δραστηριότητες της εταιρείας και τις εκστρατείες ενημέρωσης σχετικά με την αξία της πρόληψης, που υλοποιεί σε συνεργασία με επιστημονικούς φορείς στην Ελλάδα.

Επιπλέον, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν το ταξίδι του φαρμάκου, το οποίο ξεκινά από μια επιστημονική ιδέα, και καταλήγει στη θεραπεία που φτάνει στα χέρια του ασθενή που το χρειάζεται.

Επίσης, θα βιώσουν μια ξεχωριστή εμπειρία εικονικής πραγματικότητας (virtual reality), μέσω ειδικά σχεδιασμένων βίντεο, που αφορούν τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της υγείας

Τέλος, η ερασιτεχνική ορχήστρα των εθελοντών εργαζομένων της Pfizer Hellas θα πραγματοποιήσει μουσική εκδήλωση με τη συμμετοχή του Διονύση Σαββόπουλου, την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου, στο κεντρικό Stage του Αμερικάνικου Περιπτέρου.

Λαμβάνοντας υπόψη τους δύο βασικούς πυλώνες της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, την καινοτομία και την τεχνολογία, ο κ. Ζαχαρίας Ραγκούσης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer Hellas δήλωσε:

"Είναι στρατηγική μας επιλογή μέσα από τη συμμετοχή μας στη Δ.Ε.Θ. το 2018 να αναδείξουμε τον καινοτόμο και πρωτοπόρο χαρακτήρα της Pfizer Hellas, αλλά και τη συνεπή και σταθερή μας παρουσία και θετική συνεισφορά στην Ελλάδα, από το 1960 ως σήμερα. Η καινοτομία είναι έννοια που ταυτίζεται απόλυτα με το χαρακτήρα και τη στρατηγική της εταιρείας μας. Επενδύουμε στην καινοτομία μέσω της εξέλιξης της επιστήμης, με στόχο να επιταχύνουμε την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων και θεραπειών, για να καλύψουμε ανάγκες που αφορούν από έναν ασθενή με μια σπάνια πάθηση, έως και πολλά εκατομμύρια ασθενείς, σε όλο τον κόσμο".

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Το ποντάρισμα των traders στην ψυχεδελική αναγέννηση
Β. Παπαευαγγέλου: Παράλληλη αύξηση κρουσμάτων κοκκύτη και ιλαράς - Ο ρόλος του εμβολιασμού
CoViD: 4 θάνατοι την τελευταία εβδομάδα - 1 από γρίπη