Συνεχίζοντας την επιτυχημένη 10ετή πορεία του το Συνέδριο Επεμβατικής Καρδιολογίας και Ηλεκτροφυσιολογίας διοργανώνεται για 11η συνεχόμενη χρονιά από την Καρδιολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος στις 13 - 15 Σεπτεμβρίου 2018 στο ξενοδοχείο Electra Palace στη Θεσσαλονίκη.

Το  11ο Συνέδριο Επεμβατικής Καρδιολογίας και Ηλεκτροφυσιολογίας (11th Congress of Innovations inInterventional Cardiology and Electrophysiology) με διεθνή συμμετοχή, αναμένεται να έχει ακόμα μεγαλύτερη ανταπόκριση από όλους τους Έλληνες και ξένους Καρδιολόγους.

Σκοπός του Συνεδρίου είναι να παρουσιαστούν οι πιο πρόσφατες εξελίξεις στην Επεμβατική Καρδιολογία και Ηλεκτροφυσιολογία από διακεκριμένους Έλληνες αλλά και ξένους ομιλητές και η εφαρμογή τους στην καθημερινή κλινική πράξη, ώστε να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο επιστημονικό εργαλείο και στους μη επεμβατικούς καρδιολόγους. Τα θέματα που θα αναπτυχθούν θα αφορούν όλο το φάσμα της επεμβατικής καρδιολογίας και ηλεκτροφυσιολογίας.

Για πέμπτη φορά επίσης, θα υπάρχει παρουσίαση μαγνητοσκοπημένων επεμβατικών πράξεων (TAVI, Mitraclip, ολικές αποφράξεις στεφανιαίων αρτηριών κλπ) με σύγχρονο σχολιασμό από ειδικούς επεμβατικούς καρδιολόγους.

Παράλληλα, στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη χρονιά το 2ο Πανελλήνιο Νοσηλευτικό Συνέδριο Νοσηλευτών - Χειριστών Επεμβατικής Καρδιολογίας και Ηλεκτροφυσιολογίας.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Συνάντηση ΕΟΠΥΥ με Ελληνικό Σύλλογο Θαλασσαιμίας
Πότε σταματούν να μεγαλώνουν τα πόδια
Δήλωση Γεωργιάδη κατά την είσοδό του στο Άτυπο Συμβούλιο υπουργών Υγείας