Aπό τις 5 έως τις 7 Οκτωβρίου 2018, ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας διοργανώνει για 7η συνεχή χρονιά τους Εθνικούς Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού, τη μεγαλύτερη ετήσια αθλητική συνάντηση για εργαζόμενους από εταιρίες και οργανισμούς στη χώρα μας. Πρόκειται για μια γιορτή του αθλητισμού που έχει γίνει θεσμός καθώς μετρά, ήδη, έξι επιτυχημένες διοργανώσεις με συμμετοχές αθλητών από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Οι αγώνες θα υλοποιηθούν σε επιλεγμένες αθλητικές εγκαταστάσεις στο Άλσος Βεΐκου, στο Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου, στο Strike Bowling Center  Χαϊδαρίου και στο iBeach Volleyball Club.

Πρόκειται για την πολυπληθέστερη από πλευράς συμμετοχών χρονιά αφού στους αγώνες θα λάβουν μέρος σχεδόν 1.000 αθλητές  από εταιρίες με ανεπτυγμένη κουλτούρα Κοινωνικής Ευθύνης προς τους Εργαζομένους τους που διαχρονικά στηρίζουν τις δράσεις του Ελληνικού Οργανισμού Εργασιακής Άθλησης και Υγείας αλλά και από εταιρίες που για πρώτη χρονιά ανέλαβαν την πρωτοβουλία να ενταχθούν στο κίνημα του Εργασιακού Αθλητισμού.

Μεταξύ αυτών οι εταιρίες: ΑΒ Βασιλόπουλος, Α.Ε.ΔΙ.Κ., Αθηναϊκή Ζυθοποιεία, Apivita, Arkas, Avis, Beat, Γευσήνους, Carrier, Chemo, CMM,Latsco Shipping Limited, Δέλτα, Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιώς, Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, Euler Hermes, Famar, Fourlis, Ελληνικά Πετρέλαια, IFCO, Kous Group, Lamda Development, LesaffreHellas, Liquid Media, MAPEI, Media Strom, Mellon, Munich RE, OK AnytimeMarkets, Onside, Παπαστράτος, TUV Austria Hellas.  

5-7 Οκτώβρη είναι ημέρες γιορτής, ημέρες συναγωνισμού, ημέρες που η άθληση συμβάλλει στην καλλιέργεια και στη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των εργαζομένων!

Οι Εθνικοί Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού 2018 τελούν υπό την αιγίδα τουΥπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, της Περιφέρειας Αττικής, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, του  Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών και του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών. Τους αγώνες υποστηρίζει το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες: www.hocsh.org 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
ΠΟΥ: Εντοπίστηκε ιός γρίπης των πτηνών σε αγελαδινό γάλα
Δεκάδες μεταλλάξεις του ιού της Covid σε άντρα που νοσούσε από κορωνοϊό για 1,5 χρόνο
Επίσκεψη Γεωργιάδη σε υγειονομικές μονάδες σε Κοζάνη και Φλώρινα