Το μοναδικό one-day event για τα Βιο-ομοειδή που διοργανώνεται για πρώτη φορά από το Health Daily και τη Boussias Communications, θα πραγματοποιηθεί στο Gazarte, στις 30 Οκτωβρίου.

18 διακεκριμένοι ξένοι και Έλληνες ομιλητές μοιράζονται τις γνώσεις τους γύρω από το μέλλον της αγοράς των βιοομοειδών και τις πολιτικές των κανονιστικών, αποζημιωτικών, νομικών πλαισίων που άπτονται της πρόσβασης στα βιολογικά όμοια προϊόντα.

Οι κύριες ενότητες θα επικεντρωθούν στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη αγορά και στις πολιτικές που ακολουθούν οι Έλληνες διαμορφωτές πολιτικής για την αύξηση της πρόσβασης και της χρήσης βιοομοειδών προϊόντων.

Ανάμεσα στις εισηγήσεις ξεχωρίζει η ομιλία του Diego Piedade, Health Economics Advisor, Medicines for Europe, η οποία αναφέρεται στους τρόπους με τους οποίους τα βιο-ομοειδή μπορούν να συμβάλουν στη μείωση του κόστους και ταυτόχρονα να βοηθούν στην καλύτερη διαχείριση των θεραπειών. Σημαντική κρίνεται και η τοποθέτηση του Kluszczynski, Tomasz, Senior Principal, IQVIA Consulting για τις Ευκαιρίες και τις προκλήσεις ανάπτυξης των βιο-ομοειδών φαρμάκων.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει η συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης, με  θέμα την ανταλλαξιμότητα των βιομοειδών και τα οφέλη για το σύστημα υγείας, την οποία θα συντονίσει ο Αστέριος Τσιφτόγλου, Καθηγητής Φαρμακολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Οι Κεντρικές Ενότητες του Συνεδρίου:

A.      Βιοομοειδή: Τι μας δείχνει η μέχρι τώρα εμπειρία και ποιες είναι οι μελλοντικές προκλήσεις

B.      Πολιτικές Υγείας για την αύξηση της χρήσης των Βιοομοειδών Φαρμάκων

C.      Ανταλλαξιμότητα: Τι λένε οι γιατροί και οι διαμορφωτές πολιτικής υγείας; Ποια είναι η θέση των Βιοομοειδών στα θεραπευτικά πρωτόκολλα; Με ποιο τρόπο θα γίνει η εισαγωγή τους στο θεραπευτικό αλγόριθμο;

Εγγραφείτε τώρα στο https://www.eventora.com/el/Events/biosimilarsconference-2018 

Ιστοσελίδα συνεδρίου http://www.biosimilarsconference.gr/  

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Οι επιτροπές και ο Μεγάλος Αδερφός από το υπουργείο Οικονομικών στην ΕΚΑΠΥ
ΠΟΥ: Περίπου 51 εκατομμύρια ζωές σώθηκαν στην Αφρική λόγω των εμβολιασμών τα τελευταία 50 χρόνια
ΗΠΑ: Δεύτερη μεταμόσχευση νεφρού γενετικά τροποποιημένου χοίρου σε ασθενή