Η μείωση του μετοχικού κεφαλαίου και η εκλογή μελών Δ.Σ. θα συζητηθούν στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Euromedica στις 8 Ιουνίου 2012, στα γραφεία της εταιρείας στην οδό Αμερικής 12, στην Αθήνα.

Ειδικότερα, η γενική συνέλευση καλείται να αποφασίσει για την:

  • Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής για συμψηφισμό με απόσβεση συσσωρευμένων ζημιών της εταιρείας και αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού περί μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.
  • Εκλογή μελών Διοικητικού Συμβουλίου και
  • Εκλογή μελών επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης και Διαχείρισης Κινδύνων.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας, καλούνται οι μέτοχοι σε Α΄ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, στις 22 Ιουνίου 2012, χωρίς τη δημοσίευση νεώτερης πρόσκλησης.
Εάν και πάλι κατά τη συνεδρίαση της ημερομηνίας αυτής, δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη απαρτία, καλούνται οι μέτοχοι σε Β΄ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, στις 6 Ιουλίου 2012.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ι. Κεσίσογλου: "Αποχαιρετώντας το δεύτερο σπίτι μου μετά από 40 χρόνια"
Γιατί τα κατεψυγμένα φρούτα και λαχανικά αξίζουν περισσότερη αγάπη
Γιατί δεν χρειάζονται όλα τα παιδιά εισπνεόμενα