Νοέμβριος, μήνας Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Πνεύμονα: Η FairLife θα είναι #en_drasi

Η «FairLife L.C.C. - Φροντίδα και Πρόληψη για τον Καρκίνο του Πνεύμονα», ο πρώτος μη κερδοσκοπικός οργανισμός για τον καρκίνο του πνεύμονα στη χώρα...

Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021, 13:10
Τροποποίηση: Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021, 13:11

FAIRLIFE LUNG CANCER CARE

Η «FairLife L.C.C. - Φροντίδα και Πρόληψη για τον Καρκίνο του Πνεύμονα», ο πρώτος μη κερδοσκοπικός οργανισμός για τον καρκίνο του πνεύμονα στη χώρα μας, όλο τον Νοέμβριο, μήνα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του πνεύμονα θα βρίσκεται #en_drasi στο διαδίκτυο, προσπαθώντας να ευαισθητοποιήσει την Πολιτεία και το ευρύτερο κοινό ότι η πρόληψη του Καρκίνου του Πνεύμονα με συγκεκριμένες εξετάσεις και η έγκαιρη διάγνωση σώσει ζωές.

Η FairLife καλεί όλους να συμμετάσχουν στη δράση της «Η ζωή να κόβει την ανάσα!», ενώνοντας διαδικτυακά τις δυνάμεις και τις φωνές τους για καλό σκοπό! Στηρίζουμε όσους νοσούν, θυμόμαστε όσους έφυγαν! Για συμμετοχές από 5 € ακολουθήστε το παρακάτω Link https://fairlifelcc.com/i-zoi-na-kovei-tin-anasa/ και λάβετε δωρεάν το συλλεκτικό μπλουζάκι της FairLife.
Φορέστε το μπλουζάκι ”Η ΖΩΗ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ”, επιλέξτε τον προορισμό και τη δραστηριότητά σας. Βγάλτε την φωτογραφία σας, ανεβάστε το υλικό στα social media με το hashtag #en_drasi και γίνετε ένα με εμάς κάνοντας tag τη @fairlifelcc.

Όλο τον μήνα οι δράσεις προάγουν τη φυσική άσκηση αλλά και την ψυχική υγεία ως προϋποθέσεις για την πρόληψη και τη διατήρηση της υγείας.

Παράλληλα, με μια σειρά θεματικών εκδηλώσεων με τον τίτλο Ασκληπιεία #en_drasi η FairLife εγκαινιάζει έναν θεσμό που επιχειρεί να συνδέσει σημαντικά μνημεία της «πολιτιστικής κληρονομιάς της υγείας» που αφορούν στην ιατρική, όπως τα Ασκληπιεία, με τη φυσική άσκηση (περίπατος, τρέξιμο, ποδήλατο, κ.ά), τον υγιεινό τρόπο ζωής και τη σωστή διατροφή, τα οποία είναι εξίσου σημαντικά όπως και η πρόληψη για την υγεία μας.
Στόχος, μέσα από δράσεις φυσικής άσκησης είναι να προωθηθεί το μήνυμα της ευζωίας, αλλά και μιας ολιστικής προσέγγισης της υγείας, την οποία ακολουθούσαν οι ιατροί της αρχαιότητας, ως όπλο για την πρόληψη και τη φροντίδα του καρκίνου του πνεύμονα. Στην προσπάθεια μας αυτή έχουμε συνοδοιπόρους και αρωγούς τους FairLife Ambassadors Αναστασία Γερολυμάτου, Κική Τσακαλδήμη και Νίκο Μαγγίτση.

Η αφετηρία των δράσεων είναι τα Τρίκαλα, η αρχαία Τρίκκη, γενέτειρα του Ασκληπιού στις 6 και 7 Νοεμβρίου. Οι εκδηλώσεις τελούν υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος. (Κ.Ε.Δ.Ε.), του Δήμου Τρικκαίων, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας-Αναρρίχησης (ΕΟΟΑ) και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (ΕΟΠ). Για τις δράσεις που αφορούν τα Τρίκαλα, πατήστε εδώ.

Μέγα χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι εταιρείες: Όμηρος ΑΕΒΕ και Βιολάντα AE.
Χορηγοί της εκδήλωσης οι φαρμακευτικές εταιρείες: Amgen , AstraZeneca , Pfizer , Roche και Takeda.


Δείτε όλες τις δράσεις της FairLife για τον μήνα Νοέμβριο εδώ https://fairlifelcc.com/noemvrios .
Δελτίο Τύπου : https://fairlifelcc.com/noembrios-minas-euaisthitopoihshs/

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ