Η δημοφιλής τραγουδίστρια Σελίν Ντιόν, η οποία πάσχει από το λεγόμενο σύνδρομο του δύσκαμπτου ατόμου, φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο Μαΐου της γαλλικής "Vogue".

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό που δημοσιεύθηκε χθες, μιλάει για τη ζωή της με τη σπάνια αυτοάνοση ασθένεια. Θέλει  "πολλή δουλειά" η καταπολέμησή της, αλλά η ίδια παίρνει κάθε μέρα όπως έρχεται. Δεν έχει νικήσει την ασθένεια, είπε η 56χρονη.

"Ελπίζω να βρούμε μια θαυματουργή θεραπεία, έναν τρόπο να θεραπεύσουμε με την επιστημονική έρευνα, αλλά προς το παρόν πρέπει να μάθω να ζω μαζί της".

Θα κάνει φυσιοθεραπεία και φωνητική εξάσκηση πέντε ημέρες την εβδομάδα.

Αντί να τα παρατήσει, είχε αποφασίσει να δουλέψει με ολόκληρο το σώμα και το μυαλό της - "από την κορυφή ως τα νύχια" - με μια ιατρική ομάδα. Τίποτα δεν θα την σταματούσε, διαβεβαίωσε η μητέρα τριών παιδιών. Η αγάπη και η υποστήριξη της οικογένειάς της, των θαυμαστών της και της ομάδας της θα τη βοηθούσαν.

Προς το παρόν δεν αναφέρει κάποια ημερομηνία για πιθανή επιστροφή της στη σκηνή. Θα ακούσει το σώμα της. Ωστόσο, κρατάει το όνειρο και τη θέληση.

Η Ντιόν ανακοίνωσε το 2022 ότι διαγνώστηκε με σπάνια νευρολογική πάθηση.

Πάσχει από μυϊκούς σπασμούς και μερικές φορές έχει προβλήματα στο περπάτημα και στο τραγούδι.

Ως εκ τούτου, η τραγουδίστρια του "My Heart Will Go On" ακύρωσε όλες τις ημερομηνίες της "Courage World Tour" στην Ευρώπη που είχε προγραμματιστεί για το 2023 και το 2024.

Τον Ιανουάριο ανακοίνωσε ότι θα καταγράψει τον αγώνα της κατά της ασθένειάς της στο ντοκιμαντέρ "I Am: Céline Dion". Προκάλεσε έκπληξη με την εμφάνισή της στα βραβεία Grammy τον Φεβρουάριο. Η Dion ανέβηκε στη σκηνή για να παρουσιάσει το καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ο διπλός "Μαραθώνιος" των παιδιάτρων της Β. Ελλάδας με...τερματισμό τη Μαδαγασκάρη
Η Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ψηφιακή Δεκαετία
Πασχαλινές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια