Υλικά για 4 άτομα

1/2 κιλό γαρίδες
Πατάτες
4 αυγά
1 μαρούλι
Κάπαρη
Μαϊντανός
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Ξίδι

Εκτέλεση

Πλένετε τις γαρίδες, τις καθαρίζετε από το κεφάλι τους και τις βράζετε για 15 λεπτά περίπου μαζί με ξύδι και αλάτι. Καθαρίζετε 2 μικρές πατάτες, τις κόβετε σε κύβους και τις βράζετε σε σιγανή φωτιά προσέχοντας να μην παραβράσουν και λιώσουν.

Βράζετε και τα αυγά και αφού κρυώσουν τα κόβετε σε μεγάλα κομμάτια και τα βάζετε σε μια σαλατιέρα μαζί με λίγη κάπαρη, το μαρούλι κομμένο και τις γαρίδες.

Τέλος προσθέτετε αλάτι, ξύδι και τέσσερις κουταλιές λάδι. Ανακατεύετε και πασπαλίζετε τη γαριδοσαλάτα με φουντίτσες από μαϊντανό.

Θρεπτική αξία ανά μερίδα: 306 θερμίδες και 8.3γρ λιπαρά

Ειδήσεις υγείας σήμερα
GSK: Μήνυση κατά Pfizer-BioNTech για τις πατέντες των εμβολίων mRNA
Το Τai chi βελτιώνει την ποιότητα ύπνου ασθενών με προχωρημένο καρκίνο πνεύμονα [μελέτη]
Πώς θα αυξήσουμε την αντοχή μας