Υλικά

  • Φέτα
  • Ρίγανη
  • Ελαιόλαδο

Προετοιμασία
Κόβουμε κομμάτια αλουμινόχαρτου και τοποθετούμε μέσα από μία φέτα τυρί (πάχος 1 εκατοστού).

Ρίχνουμε πάνω λίγη ρίγανη και ελαιόλαδο και κλείνουμε το αλουμινόχαρτο.

Το βάζουμε σε προθερμασμένο δυνατό φούρνο για 15-20 λεπτά.

Είναι εξαίρετος μεζές.

Εναλλακτικά μπορούμε να προσθέσουμε και από μία φέτα ντομάτας.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ο ψηφιακός φάκελος ασθενούς, η τεχνητή νοημοσύνη και η μεγάλη παγίδα
Αλαλούμ με το πρόγραμμα πρόληψης κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.
GSK: Μήνυση κατά Pfizer-BioNTech για τις πατέντες των εμβολίων mRNA