Υλικά

  • 1 κρεμμύδι
  • ½ κιλό μανιτάρια (μικρά)
  • λίγο βούτυρο
  • 1 κουταλάκι κορν φλάουρ
  • 1 φλυτζάνι γάλα (χλιαρό)
  • μοσχοκάρυδο
  • αλάτι, πιπέρι

Προετοιμασία
Σωτάρουμε σε κατσαρόλα το κρεμμύδι, το βούτυρο προσθέτοντας και τα μανιτάρια.

Ρίχνουμε μέσα το κορν φλάουρ και ανακατεύουμε για λίγη ώρα.

Ρίχνουμε λίγο λίγο το γάλα και νερό όσο επιθυμούμε.

Το αφήνουμε να πάρει μια βράση.

Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο και αποσύρουμε από την φωτιά.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Πρόγραμμα "Προλαμβάνω": Έρχονται προληπτικές εξετάσεις για καρδιά και παχύ έντερο
Εντοπίστηκαν 50 νέες περιοχές του γονιδιώματος που συνδέονται με κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου στα νεφρά
Πώς να διαχειριστώ τις σκέψεις ότι η ζωή δεν έχει νόημα