Μερίδες Συνταγής: 4

Συστατικά

230 γρ. πολύ άπαχο φιλέτο μοσχαριού
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο σκόρδο
2 κουταλιές σούπας ρίγανη
130 γρ. μανιτάρια
350 γρ. πολτός τομάτας
240 γρ.

μακαρόνια μαγειρεμένα

Οδηγίες

Σε αντικολλητικό σκεύος σωτάρετε το κομμένο φιλέτο μοσχαριού με το κρεμμύδι και το σκόρδο και προσθέστε τη ρίγανη και αλάτι. Μετά από 10 λεπτά προσθέστε και τα μανιτάρια. Όταν το κρέας είναι ψημένο προσθέστε τον πολτό τομάτας και αφήστε το μείγμα για άλλα 3 λεπτά στη φωτιά.

Σερβίρετε τα μακαρόνια και προσθέστε τη σάλτσα. Συνδυάστε το πιάτο με φρεσκοκομμένη τομάτα.

Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα

Μερίδα: ¼ συνταγής
Θερμίδες: 505 kcal
Πρωτεΐνη: 30 γρ.
Υδατάνθρακες: 70 γρ.
Λίπος: 11 γρ.
Φυτικές Ίνες: 7 γρ.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Πρόγραμμα "Προλαμβάνω": Έρχονται προληπτικές εξετάσεις για καρδιά και παχύ έντερο
Εντοπίστηκαν 50 νέες περιοχές του γονιδιώματος που συνδέονται με κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου στα νεφρά
Πώς να διαχειριστώ τις σκέψεις ότι η ζωή δεν έχει νόημα