Το 1ο Forum Φαρμακοποιών με θέμα «Φαρμακείο και Εναλλακτικές Θεραπείες» πραγματοποιείται την ερχόμενη Κυριακή 1 Ιουνίου 2014 στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Πειραιώς 254, στον Ταύρο.

Το φόρουμ διοργανώνεται από το περιοδικό Pharmacy management και Επικοινωνία, ενώ τελεί υπό την αιγίδα των: Ε.Ε.Ε. (Ελληνική Εταιρία Εθνοφαρμακολογίας), AONM (ACADEMY of NUTRITIONAL MEDICINE), L.U.de.S (Libera Universita Delgi Studi di Scienze Umane e Tecnologiche) Ε.Ε.Ο.Ι. (Ελληνική Εταιρεία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής) και Υ.Α.Α.Τ. Ε.Γ.Ο. «Δήμητρα» (Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός ''Δήμητρα'').

Με κεντρικό θέμα τις εναλλακτικές θεραπείες, απευθύνεται σε φαρμακοποιούς, τους βοηθούς και συνεργάτες τους, σε στελέχη πωλήσεων και marketing εταιρειών και σε όσους δραστηριοποιούνται στο χώρο του φαρμακείου.

Το Forum θα επικεντρωθεί σε θέματα Φυτοθεραπείας, Αρωματοθεραπείας, Ομοιοπαθητικών Σκευασμάτων, Προϊόντων Εργαστηρίου και Γαληνικών Σκευασμάτων, Συμπληρωμάτων Διατροφής, Φυσικών Καλλυντικών Προϊόντων και Φαρμακοτροφίμων, τομείς που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι Επιστήμονες Φαρμακοποιοί στην καθημερινότητά τους.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Η μοναξιά αυξάνει τον κίνδυνο θνητότητας σε επιζώντες από καρκίνο
CoViD-19: Συχνότερη η απώλεια όσφρησης μετά από μόλυνση με παραλλαγή Άλφα
ΚEΘΕΑ Ήπειρος: Πρόγραμμα κατάρτισης ‘’Αρωματικά-Φαρμακευτικά Φυτά’’