Στελέχη διαφόρων ειδικοτήτων για στελέχωση θέσεων σε ολόκληρο τον κόσμο, αναζητεί ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ).

Με σχετική του προκήρυξη (εδώ), ζητεί 46 ειδικούς, οι οποίοι θα κληθούν να αναλάβουν διάφορα καθήκοντα σε περιφερειακές υπηρεσίες, αλλά και στα κεντρικά του Οργανισμού στη Γενεύη.

Οι αιτήσεις για τις συγκεκριμένες θέσεις πρέπει να υποβληθούν από τους ενδιαφερόμενους έως το τέλος του έτους. Αφορούν, δε, ανά περιοχή τις εξής ειδικότητες:

Για τα κεντρικά του ΠΟΥ στη Γενεύη, ζητούνται 21 άτομα, τα οποία θα αναλάβουν καθήκοντα οικονομικών υπηρεσιών, διαχείρισης προσωπικού, τμήματα προμηθειών. Ζητούνται, επίσης, τεχνικοί, επιστήμονες, ειδικοί σε θέματα διατροφής, υπεύθυνοι σχεδιασμού, μηχανικοί, επιδημιολόγοι και υπεύθυνοι σχεδιασμού.

Για τις υπηρεσίες του Οργανισμού στην Αφρική, ζητούνται 12 άτομα, τα οποία θα αναλάβουν θέσεις σε οικονομικές και τεχνικές υπηρεσίες, σύμβουλοι, γιατροί, υπεύθυνοι διεθνών σχέσεων και τεχνικοί υπολογιστών.

Για την περιοχή της ανατολικής Μεσογείου, ζητούνται έξι στελέχη και ένας για την Τουρκία, οι οποίοι θα στελεχώσουν θέσεις Δημόσιας Υγείας, τεχνικές, οικονομικές και υπηρεσίες οργάνωσης.

Για τις αμερικανικές χώρες, ζητείται ένας ειδικός δικτύων, ένας επιδημιολόγος, ένας υπεύθυνος προγραμματισμού, ένας σύμβουλος και ένας προγραμματιστής.

Μία θέση ειδικού δικτύων ζητείται να καλυφθεί στο Διεθνή Οργανισμό Έρευνας Κατά του Καρκίνου (IARC).

Δημ.Κ.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
ΕΜΑ: Θετική γνωμοδότηση για χορήγηση άδειας κυκλοφορίας σε 8 φάρμακα - Ποια είναι
Η Αγγειοχειρουργική Εταιρεία για τη νοσηλεία και τον θάνατο του Δ. Καλλιάνου
Το 4ο RUN – BIKE – CARE θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουνίου