Ολοκληρωμένα πακέτα προληπτικού ελέγχου σε χαμηλότερες τιμές προσφέρει και φέτος ο Όμιλος Βιοϊατρική, στο πλαίσιο του μήνα Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού (Οκτώβριος- Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας).

Ειδικότερα οι παρακάτω διαγνωστικές εξετάσεις θα παρέχονται, σε όσες ενδιαφερόμενες τις προγραμματίσουν έγκαιρα:

  • Ψηφιακή Μαστογραφία σε τιμή προσφοράς 35 ευρώ
  • Ψηφιακή Μαστογραφία και Test Pap σε τιμή προσφοράς 40 ευρώ
  • Ψηφιακή Μαστογραφία και Γυναικολογικός Έλεγχος Α (Test Pap, Δείκτης CA-125,U/S μήτρας και ωοθηκών) σε τιμή προσφοράς 60 €
  • Ψηφιακή Μαστογραφία και Γυναικολογικός Έλεγχος Β (Test Pap Υγρής κυτταρολογίας, Δείκτης CA-125, Μοριακή Ανίχνευση και Τυποποίηση του ιού HPV) σε τιμή προσφοράς 95 ευρώ.

Επίσης χαμηλότερη τιμή παρέχεται για γονιδιακό έλεγχος των γονιδίων BRCA1-2 NGS. Δωρεάν εξέταση Ψηλάφησης Μαστού και Εκτίμησης Μαστογραφικού Ελέγχου στις Κλινικές του Ομίλου (Βιοκλινικές Αθήνας, Πειραιά και Θεσσαλονίκης) δικαιούνται όλες οι γυναίκες με παθολογικά ευρήματα σε εξέταση οποιασδήποτε μαστογραφίας, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της δράσης Μαστού 2014, δηλαδή μεταξύ 13-25 Οκτωβρίου.

Ο προγραμματισμός του κάθε ελέγχου μπορεί να γίνει άμεσα, καλώντας στα τηλέφωνα των μονάδων του Ομίλου Βιοϊατρική ή στα τηλέφωνα για Αττική 2106966100, για Θεσσαλονίκη 2310 459660.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
ΙΣΑ: 1ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο: ‘’Έμφραγμα του Μυοκαρδίου- Νεότερες προσεγγίσεις’’
LIVE μετάδοση Λαπαροσκοπικής κολεκτομής 26 Απριλίου 2024
Ανδρική υπογονιμότητα: Σχετίζεται με τη χρήση κινητών τηλεφώνων;