Η Φωτεινή Μπαμπανάρα ανέλαβε, από 1η  Φεβρουαρίου, τον νέο ρόλο της ως Επικεφαλής Επικοινωνίας και Engagement (C&E) για τη Novartis στην Περιφέρεια Νότιας, Ανατολικής και Κεντρικής Ευρώπης (SERCE Lead) με έδρα την Αθήνα. Θα συνεχίσει να ηγείται του τμήματος Επικοινωνίας και Σχέσεων με Ενώσεις Ασθενών στη Novartis Hellas. Αναφέρεται στη Διεύθυνση Επικοινωνίας Ευρώπης και αποτελεί μέλος του ευρωπαϊκού leadership team C&E.

Στο νέο της ρόλο η Φωτεινή είναι υπεύθυνη για:  

  • Τη διεύθυνση και καθοδήγηση των τμημάτων Επικοινωνίας στις χώρες του SERCE (Τσεχία, Ισραήλ, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Σλοβενία).
  • Την υποστήριξη, και ευθυγράμμιση των χωρών σε θέματα στρατηγικής επικοινωνίας & σχέσεων με ενώσεις ασθενών, καθώς και αξιολόγησης με συγκεκριμένο πλαίσιο μέτρησης.

Η Φωτεινή Μπαμπανάρα διαθέτει πολυετή εμπειρία σε θέσεις αυξημένης ευθύνης ελληνικών και πολυεθνικών εταιριών, με πολλές διακρίσεις σε τοπικούς και διεθνείς διαγωνισμούς. Είναι κάτοχος πτυχίου Ιστορίας και Αρχαιολογίας από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακού στο Marketing και την Επικοινωνία με Νέες Τεχνολογίες από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
44.000 έτρεξαν, περπάτησαν και στήριξαν τον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού
Θεσσαλονίκη: Ογκολόγος ζητούσε φακελάκι έως 1.500 ευρώ από καρκινοπαθείς για επίσπευση χειρουργείου
Τρόποι να βελτιώσουμε τη μνήμη μας