Με τη γενναιόδωρη συμβολή πολλών ιδιωτών και επιχειρήσεων, μελών του Σωματείου Εliza που ανταποκρίθηκαν αμέσως στο κάλεσμα για βοήθεια προς τους πληγέντες, πραγματοποιήθηκε η αγορά και δωρεά ποικίλων ειδών σε πολλές οικογένειες που επλήγησαν από τη φυσική αυτή καταστροφή, καλύπτοντας επιβεβαιωμένες ανάγκες.  Συγκεκριμένα, διατέθηκαν πάνω από 65 ηλεκτρικές συσκευές, δωροεπιταγές αξίας 5.200€ για αγορά προϊόντων σουπερμάρκετ, 2.800€ για αγορά λευκών ειδών και 1.800€ για αγορά επίπλων, υποστηρίζοντας συνολικά 28 οικογένειες και πάνω από 100 παιδιά.

Επιπλέον, η εταιρία BETO, με πρωτοβουλία της κυρίας Αλίκης Κελαϊδή-Χατζοπούλου, μέλος του Σωματείου Eliza, προσέφερε 213 ζεύγη αθλητικών παπουτσιών FILA σε παιδιά σε νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία της περιοχής, ενισχύοντας την προσπάθεια ανακούφισης. Τέλος, 50 βρεφικά προϊόντα της εταιρίας embrace διατέθηκαν σε οικογένειες με βρέφη.

«Εκφράζουμε τη βαθιά μας ευγνωμοσύνη προς όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτήν την προσπάθεια. Πιο συγκεκριμένα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τις κυρίες Τζένη Λιάγκα και Μπέττυ Χατζηγάκη χάρη στον εξαιρετικό συντονισμό, την οργάνωση και την υπευθυνότητα των οποίων, τα είδη και τα χρήματα παραδόθηκαν στα σωστά χέρια. Η συμβολή τους ήταν πολύτιμη και διευκόλυνε την επιτυχή ολοκλήρωση της δράσης.

Επιπλέον, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Νίκο Σακκά και τον Διευθυντή Α' Βάθμιας Εκπροσώπησης κ. Χρήστο Τρικάλη, με την αμέριστη στήριξη των οποίων η πρωτοβουλία έγινε εφικτή.

Στο Eliza πιστεύουμε πως δράσεις αλληλεγγύης και ανθρωπιάς σε στιγμές δύσκολες, που δοκιμάζουν την αντοχή των ανθρώπων, μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ελπίζουμε πως αυτή η πρωτοβουλία  θα αποτελέσει ένα μικρό βοήθημα στην αξιοθαύμαστη προσπάθεια των ανθρώπων αυτών, προς την ανάκαμψη και την ανασυγκρότηση», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Μόλις 7 νευροψυχιατρικά φάρμακα έχουν εγκριθεί παγκοσμίως από το 2015
Ο FDA ενέκρινε το πρώτο kit αυτοσυλλογής για εξέταση του ιού HPV
Τι συμβαίνει στο σώμα μας αν κόψουμε τους υδατάνθρακες