Επιλύεται οριστικά το πρόβλημα σχολικής στέγης του 24ου Νηπιαγωγείου Αχαρνών το οποίο από τους σεισμούς του 1999, λειτουργούσε σε ακατάλληλες προκάτ αίθουσες.

Η ΚΤΥΠ ΑΕ ολοκλήρωσε εγκαίρως το έργο της μετεγκατάστασης του Νηπιαγωγείου σε νέο, κατάλληλα διαμορφωμένο σχολικό χώρο που διαθέτει μόνιμες αίθουσες βαριάς προκατασκευής οι οποίες πληρούν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές.

Η λειτουργία του Νηπιαγωγείου θα ξεκινήσει την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018 παρέχοντας στα νήπια ένα σύγχρονο, φιλικό και ασφαλές εκπαιδευτικό περιβάλλον.

Παράλληλα, η ΚΤΥΠ ΑΕ επιταχύνει τις διαδικασίες για την ολοκλήρωση της διαδικασίας προσωρινής μετεγκατάστασης και του 21ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών το οποίο λειτουργεί κι αυτό από το 1999 σε ακατάλληλες αίθουσες διδασκαλίας.

Η διαδικασία της μετεγκατάστασης του 21ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών στο νέο, προσωρινό και κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο, αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος της χρονιάς. Αυτή τη στιγμή, η ΚΤΥΠ ΑΕ εργάζεται, μεταξύ άλλων, προκειμένου να επιλυθούν και έκτακτα προβλήματα που προέκυψαν με φθορές και καταστροφής αιθουσών και άλλων υποδομών που επισκευάστηκαν ώστε να φιλοξενήσουν προσωρινά τους μαθητές, τόσο από την πρόσφατη κακοκαιρία όσο και από εξωτερικούς παράγοντες.

Στον χώρο που απελευθερώνεται θα ανεγερθεί ένα νέο, σύγχρονο σχολείο που θα στεγάσει μόνιμα τους μαθητές του 21ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών. Ο διαγωνισμός του έργου αναμένεται να προκηρυχθεί από την ΚΤΥΠ ΑΕ μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Κάνε το όπως το "Γ. Παπανικολάου": Δεκάδες πρώιμες διαγνώσεις καρκίνου του πνεύμονα
ΠΟΥ: Εντοπίστηκε ιός γρίπης των πτηνών σε αγελαδινό γάλα
Δεκάδες μεταλλάξεις του ιού της Covid σε άντρα που νοσούσε από κορωνοϊό για 1,5 χρόνο