Το Ιατρικό Κέντρο Περιστερίου και η κλινική "Λητώ", παραχωρούνται στο σύστημα Υγείας, προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες λόγω της CoViD-19.

Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Υγείας, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, με επιστολή του προέδρου του, Γιώργου Αποστολόπουλου, παραχωρεί εθελουσίως στο ΕΣΥ το Ιατρικό Περιστερίου, με την πλήρη στελέχωσή του σε ιατρονοσηλευτικό, διοικητικό και πάσης φύσεως προσωπικό που ήδη υπηρετεί εκεί.

Το Ιατρικό Περιστερίου θα νοσηλεύει Covid περιστατικά από την Πέμπτη 11 Μαρτίου και θα τελεί υπό τη διοίκηση της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

Ο Όμιλος Hellenic Healthcare Group, με επιστολή του Διευθύνοντος Συμβούλου του, Δημήτρη Σπυρίδη, παραχωρεί εθελουσίως στο ΕΣΥ την ιδιωτική κλινική "Λητώ", με την πλήρη στελέχωσή της σε ιατρονοσηλευτικό, διοικητικό και πάσης φύσεως προσωπικό που ήδη υπηρετεί εκεί.

Η ιδιωτική κλινική "Λητώ" θα νοσηλεύει Covid περιστατικά από την Πέμπτη 11 Μαρτίου και θα τελεί υπό τη διοίκηση της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας ευχαρίστησε τους δύο Ομίλους για τη συνεργασία τους και δήλωσε πως το υπουργείο Υγείας έκανε, κάνει και θα συνεχίσει να κάνει ό,τι είναι απαραίτητο, προκειμένου να μη μείνει κανείς συμπολίτης μας χωρίς ιατρονοσηλευτική φροντίδα.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ζεαξανθίνη: Όσα πρέπει να ξέρουμε για το αντιοξειδωτικό των ματιών
Ξεκινά σε λίγες ημέρες το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management
Ποια αντισυλληπτικά συνδέονται με πρόκληση όγκων στον εγκέφαλο