Σε συνέχεια των από 25 Μαΐου και 18 Ιουνίου 2018 Δελτίων Τύπου της, η Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου – ΕΛΛΟΚ, ενημερώνει σχετικά με την έλλειψη του βασικού αντι-νεοπλασματικού φαρμάκου "etoposide" ότι κατόπιν επικοινωνίας με τον ΙΦΕΤ, γνωστοποιήθηκε πως η παραγγελθείσα ποσότητα 6.500τεμ. είχε προβλήματα συσκευασίας και επεστράφη.
Η παράδοση της παραγγελίας με την ορθή συσκευασία θα γίνει εντός της επομένης εβδομάδας. Η Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου – ΕΛΛΟΚ θα συνεχίσει να παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώνει για κάθε σχετική εξέλιξη.
Παρακαλεί όλους όσους αντιληφθούν και πάλι οποιαδήποτε έλλειψη στην προμήθεια του συγκεκριμένου ή άλλου φαρμάκου να της γνωστοποιήσουν το πρόβλημα άμεσα.
Μπορείτε να ανατρέξετε στα προηγούμενα Δελτία Τύπου για το ανωτέρω θέμα στον ιστότοπο της ΕΛΛΟΚ https://ellok.org/
Προσθέστε το iatronet.gr στο DiscoverΕιδήσεις υγείας σήμερα
Τα πιο ενυδατικά φρούτα
Τα φάρμακα κατά της παχυσαρκίας μειώνουν σημαντικά το βάρος, αλλά δεν βελτιώνουν την ποιότητα ζωής (Μελέτη)
Ε.Ε: 507 νοσοκομειακές κλίνες ανα 100.000 άτομα- Πόσες είχε η Ελλάδα