Το Hexalen® που συνιστούν και εμπιστεύονται οι γιατροί για περισσότερο από 35 χρόνια, είναι η αποτελεσματική και αξιόπιστη λύση που χρειάζεστε όταν υποφέρετε από πονόλαιμο.

Ο πονόλαιμος είναι συνήθως από τα πρώτα συμπτώματα που εμφανίζονται στο κρυολόγημα, και για αυτό το λόγο είναι πολύ σημαντικό να τον προλάβετε έγκαιρα, από τις πρώτες ενοχλήσεις!

'Ενας τέτοιος πονόλαιμος είναι μια πολύ συχνή και έντονη ενόχληση, η οποία σας περιορίζει και δυσκολεύει τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Ταλαιπωρεί το 79% του πληθυσμού τουλάχιστον 4 φορές τον χρόνο!  Η δυσκολία στην κατάποση είναι εκνευριστική, αφού αποσπά συνεχώς την προσοχή και επηρεάζει την απόλαυση φαγητού και ποτού, την ικανότητα ομιλίας αλλά και τον ύπνο.

Αντίθετα με τις κοινές καραμέλες λαιμού που ανακουφίζουν προσωρινά, το Διάλυμα Hexalen® και το Hexalen® Spray θεραπεύουν, δεν ανακουφίζουν απλά τον πονόλαιμο.

Ειναι τα μοναδικά προϊόντα στην Ελλάδα που περιέχουν την δραστική ουσία Εξετιδίνη η οποία έχει σημαντικές θεραπευτικές ιδιότητες, καθώς δρα κατευθείαν στο πάσχον σημείο του λάρυγγα, καταπολεμά τα βακτήρια και αντιμετωπίζει τη φλεγμονή που δημιουργεί τον πόνο στο λαιμό.

Διάλυμα Hexalen®

Για τον πονόλαιμο, οι γαργάρες με Hexalen είναι η σίγουρη λύση που θεραπεύει γρήγορα από τα πρώτα συμπτώματα. Χάρη στην μοναδική του σύνθεση (Εξετιδίνη 0,1%) με ισχυρή αντισηπτική δράση

1) θεραπεύει τη φλεγμονή που προκαλεί τον πονόλαιμο,

2) καταπραύνει τον πόνο και

3) διευκολύνει την κατάποση

Μην αφήνετε τον πονόλαιμο να σας καταβάλλει λοιπόν! Μια γαργάρα με το Διάλυμα Hexalen® πριν κοιμηθήτε και μόλις ξυπνήσετε, όταν ο λαιμός είναι ξηρός και ο πόνος πιο έντονος, θα σας βοηθήσει να συνεχίσετε τη μέρα σας και να εκπληρώσετε τα πλάνα σας χωρίς ενοχλήσεις!

Οδηγίες χρήσης

Ξεπλύνετε ή κάνετε γαργάρα για μισό λεπτό με 15 ml ΑΝΑΡΑΙΩΤΟ Hexalen (μια κουταλιά της σούπας), 2-3 φορές την ημέρα μετά το φαγητό. Μην καταπίνετε το διάλυμα αλλά φτύστε το μετά τη χρήση.

Hexalen® Spray

Bρείτε το Hexalen® στα φαρμακεία και σε πρακτική μορφή spray με διπλάσια περιεκτικότητα δραστικής ουσίας (Εξετιδίνη 0,2%), για εύκολη χρήση όπου και αν βρίσκεστε, στη δουλειά, στο δρόμο ή έξω με παρέα.

Το Hexalen® Spray ανακουφίζει γρήγορα απο τον πονόλαιμο αφού προσφέρει τοπικά αίσθημα ανακούφισης το οποίο καταπραΰνει τον πόνο και διευκολύνει την κατάποση με δράση έως και 10 ώρες. Ταυτόχρονα η ισχυρή αντισηπτική του δράση θεραπεύει τη φλεγμονή από τα πρώτα συμπτώματα και σταματά την επιδείνωση!

Μην αφήσετε τον πονόλαιμο να χαλάσει τα πλάνα σας! Hexalen® Spray, όπου και αν βρίσκεστε.

Η σωστή του χρήση είναι ο βασικός παράγοντας επιτυχίας:

1-2 ψεκασμοί x 2-3 φορές τη μέρα
Εφαρμόστε το επιστόμιο στη βαλβίδα
Κρατώντας το φιαλίδιο σε όρθια θέση, βάλτε το επιστόμιο στο στόμα και ψεκάστε στην πάσχουσα περιοχή, πιέζοντας δυνατά το πώμα

 

Το Διαλυμα Hexalen® και το Hexalen® Spray ενδείκνυνται και για ένα μεγάλο πλήθος λοιμώξεων της στοματοφαρυγγικής κοιλότητας.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
GSK: Μήνυση κατά Pfizer-BioNTech για τις πατέντες των εμβολίων mRNA
Το Τai chi βελτιώνει την ποιότητα ύπνου ασθενών με προχωρημένο καρκίνο πνεύμονα [μελέτη]
Πώς θα αυξήσουμε την αντοχή μας