H “Ανοιχτή Αγκαλιά – Φίλοι Κοινωνικής Παιδιατρικής” συμμετείχε στην 15η Πανελλήνια γιορτή για τον εθελοντισμό.  Με κεντρικό μήνυμα “Εθελοντισμός: το + που λείπει!” 40 εθελοντικοί οργανισμοί με τους εκατοντάδες εθελοντές τους δημιουργήσαν μια μοναδική ατμόσφαιρα στην Πλατεία Συντάγματος και είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν την αξία του εθελοντισμού, καθώς και το σπουδαίο έργο των εθελοντικών οργανώσεων.

Οι φίλοι της ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣ με χαμόγελα και καλή διάθεση, όπως αρμόζει σε αυτή τη σπουδαία γιορτή, ενημέρωσαν εκατοντάδες επισκέπτες για τις ποικίλες δράσεις και τις πρωτοβουλίες των του Συλλόγου. Επίσης, ο κλόουν ΚΙΚΟ χάρισε για ακόμη μια φορά στιγμές γέλιου με πειράγματα, φουσκωτά ζωάκια και άπειρα πολύχρωμα μπαλόνια!

Η πρόεδρος της Ανοιχτής Αγκαλιάς κ. Γιολάντα Βλάχου δήλωσε: “ Τα τελευταία 25 χρόνια, ακολουθώντας την αδιάψευστη φωνή της καρδιάς μας, πραγματοποιήσαμε πολλά και επιτυχημένα εθελοντικά ταξίδια. Καθιερώσαμε πρωτόγνωρες διαδρομές και βρήκαμε απερίγραπτη ανταπόκριση και αγάπη από τους συνανθρώπους μας. Και όλα αυτά τα πετύχαμε γιατί είχαμε δίπλα μας ως άξιους συνοδοιπόρους τα μέλη μας και τους εθελοντές μας. Και όλοι μαζί συνεχίζουμε με αταλάντευτη διάθεση να υποστηρίζουμε τη ζωή με κάθε τρόπο.”

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Συνάντηση ΕΟΠΥΥ με Ελληνικό Σύλλογο Θαλασσαιμίας
Πότε σταματούν να μεγαλώνουν τα πόδια
Δήλωση Γεωργιάδη κατά την είσοδό του στο Άτυπο Συμβούλιο υπουργών Υγείας