Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο digital διαγωνισμός των 2πλοΓεμιστών Παπαδοπούλου στο πλαίσιο της 360ο καμπάνιας ‘’Δεν είπε ποτέ κανείς’’, τον οποίο επιμελήθηκε η MRM//McCANN Athens.

Η digital καμπάνια, εμπνευσμένη από τα τρία τηλεοπτικά videos τα οποία συγκέντρωσαν πάνω από 3 εκατομμύρια προβολές σε YouTube & Facebook, καλούσε τον κόσμο να πει ατάκες που δεν είπε #potekaneis. Το κοινό από 4/4/2018 έως 1/5/2018 μπορούσε μέσα από το microsite www.potekaneis.gr  να συμπληρώσει τη δική του ατάκα, να τη δει να γίνεται t-shirt και μπαίνοντας στην εβδομαδιαία κλήρωση να κερδίσει εκτός του μοναδικού t-shirt και άλλα ξεχωριστά δώρα όπως drone, playstation4 και ακουστικά.

Φυσικά στα 2πλοΓεμιστά Παπαδοπούλου δεν είπε όχι #potekaneis, ούτε οι YouTubers Κώστας Μαλλιάτσης και  Seniora Elis, οι οποίοι στα videos τους για την καμπάνια συγκέντρωσαν πάνω από 135 χιλιάδες προβολές.

O διαγωνισμός σε διάρκεια τεσσάρων εβδομάδων είχε πάνω από 60.000 επισκέψεις στο site που τον φιλοξενούσε και ανέδειξε 225 νικητές!