Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο digital διαγωνισμός των 2πλοΓεμιστών Παπαδοπούλου στο πλαίσιο της 360ο καμπάνιας ‘’Δεν είπε ποτέ κανείς’’, τον οποίο επιμελήθηκε η MRM//McCANN Athens.

Η digital καμπάνια, εμπνευσμένη από τα τρία τηλεοπτικά videos τα οποία συγκέντρωσαν πάνω από 3 εκατομμύρια προβολές σε YouTube & Facebook, καλούσε τον κόσμο να πει ατάκες που δεν είπε #potekaneis. Το κοινό από 4/4/2018 έως 1/5/2018 μπορούσε μέσα από το microsite www.potekaneis.gr  να συμπληρώσει τη δική του ατάκα, να τη δει να γίνεται t-shirt και μπαίνοντας στην εβδομαδιαία κλήρωση να κερδίσει εκτός του μοναδικού t-shirt και άλλα ξεχωριστά δώρα όπως drone, playstation4 και ακουστικά.

Φυσικά στα 2πλοΓεμιστά Παπαδοπούλου δεν είπε όχι #potekaneis, ούτε οι YouTubers Κώστας Μαλλιάτσης και  Seniora Elis, οι οποίοι στα videos τους για την καμπάνια συγκέντρωσαν πάνω από 135 χιλιάδες προβολές.

O διαγωνισμός σε διάρκεια τεσσάρων εβδομάδων είχε πάνω από 60.000 επισκέψεις στο site που τον φιλοξενούσε και ανέδειξε 225 νικητές!

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Για τη σημασία της θρησκευτικότητας και της πνευματικότητας στην ενίσχυση της ψυχικής και σωματικής ευεξίας μίλησε ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης
Λιγότερη καθιστική ζωή κατά μισή ώρα μειώνει την υπέρταση στους ηλικιωμένους [μελέτη]
‘’Η παιδιατρική στη σημερινή πραγματικότητα’’ - Διημερίδα στο Παπαγεωργίου