H ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ - ΕΛΛΟΚ συμμετέχει με την Ομάδα της TEAM-ELLOK στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 11 Νοεμβρίου 2018!

Πέρσι, ήταν πρώτη προσπάθεια και όλοι όσοι συμμετείχαν στον Μαραθώνιο και στους παράλληλους αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων, είχαν μία αξέχαστη εμπειρία.

Η συμμετοχή στα 5 χιλιόμετρα δεν απαιτεί ιδιαίτερες αθλητικές ικανότητες, καθώς αρκετοί συμμετέχοντες το αντιμετωπίζουν και ως δυναμικό βάδισμα! Στόχος είναι με τη συμμετοχή να δοθεί ένα μήνυμα δύναμης, αισιοδοξίας, ελπίδας και συμπαράστασης σε όλους όσους νόσησαν ή νοσούν από τον καρκίνο, ένα μήνυμα συνεργασίας, υποστήριξης και κοινής δράσης και παράλληλα να βιωθεί μία ανεπανάληπτη εμπειρία!
Το κόστος συμμετοχής στα βασικά πακέτα έχει ως εξής:
 
- Αγώνας      5 χλμ 12 ευρώ
- Αγώνας     10 χλμ 18 ευρώ
- Μαραθώνιος 42 χλμ 25 ευρώ
 
Υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής και με κάποιο ενισχυσμένο πακέτο, με επιπλέον κόστος για το οποίο μπορείτε να ενημερώθείτε από το site του Μαραθωνίου.

Η ΕΛΛΟΚ όπως και πέρσι, θα δώσει δώρο σε κάθε συμμετέχοντα το T-SHIRT της ομάδας το οποίο είναι ιδιαίτερα καλαίσθητο και πολύ καλής ποιότητας! Φωτογραφίες από την περσινή συμμετοχή της ΕΛΛΟΚ στον Μαραθώνιο του 2017, μπορείτε να δείτε εδώ.

Δεδομένου ότι ο αριθμός των θέσεων που δόθηκαν στην ΕΛΛΟΚ είναι και φέτος περιορισμένος, θα πρέπει να είναι άμεση η εκδήλωση ενδιαφέροντος, με την αποστολή της συνημμένης φόρμας συμμετοχής, συμπληρωμένης με τα στοιχεία σας. Φίλοι σας και δικοί σας άνθρωποι είναι επίσης ευπρόσδεκτοι στην Ομάδα.

Στη συνέχεια θα σας σταλεί ο αριθμός του τραπεζικού λογαριασμού της ΕΛΛΟΚ, όπου θα καταθέσετε το ποσό που αντιστοιχεί στην επιλογή σας.
Αυτή τη στιγμή υπάρχουν διαθέσιμες οι εξής θέσεις:
 
- ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ    :  3 ΘΕΣΕΙΣ
- ΑΓΩΝΑΣ 10 ΧΛΜ :  9 ΘΕΣΕΙΣ
- ΑΓΩΝΑΣ  5 ΧΛΜ : 15 ΘΕΣΕΙΣ
 
Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018
 
ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ

Επιπλέον Πληροφορίες

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ζεαξανθίνη: Όσα πρέπει να ξέρουμε για το αντιοξειδωτικό των ματιών
Ξεκινά σε λίγες ημέρες το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management
Ποια αντισυλληπτικά συνδέονται με πρόκληση όγκων στον εγκέφαλο