Τη Δευτέρα 5/11 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Θέατρο Παλλάς, το Σεμινάριο-Ημερίδα «Μεγαλώστε “ΕΞΥΠΝΑ” ΠΑΙΔΙΑ με την καρδιά σας», με ομιλητή τον διακεκριμένο Δρ. Γιάννη Καλογεράκη.

Η Ημερίδα ήταν υπό την αιγίδα και της «Καρδιάς του Παιδιού», που προσέφερε την έκπληξη στην έναρξη της εκδήλωσης. Η έκπληξη ήταν η πρώτη επίσημη παρουσίαση της παιδικής χορωδίας του Συλλόγου « Η Καρδιά του Παιδιού», που χάρισε εξαιρετικά μουσικά ακούσματα στους παρευρισκόμενους. Με Μαέστρο τον κ. Στέφανο Καρδιόλακα και στο πιάνο την κα. Μαρίνα Αυγέρη, το κατάμεστο θέατρο απόλαυσε τις υπέροχες μελωδίες της χορωδίας και καταχειροκρότησε τους μικρούς χορωδούς, που κατάφεραν με τη διάθεση τους για προσφορά, να μεταδώσουν ηχηρά το μήνυμα για υγιείς παιδικές καρδιές.

Η Χορωδία της «Καρδιάς του Παιδιού» «γεννήθηκε» στις αρχές του 2018, έχοντας ως σκοπό την δημιουργία μιας νέας μουσικής κουλτούρας, που εκπληρώνεται μέσω των αρχών της κοινωνικής προσφοράς, της αλληλεγγύης και του εθελοντισμού, θα συνεχίσει με νέα προγράμματα και εμφανίσεις και τη χριστουγεννιάτικη περίοδο.

Η Χορωδία που αποτελείται από παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού, ετοιμάζει το νέο πρόγραμμα της και για τον καινούργιο χρόνο 2019 και σύντομα θα σας ενημερώσει για τις δράσεις της.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ζεαξανθίνη: Όσα πρέπει να ξέρουμε για το αντιοξειδωτικό των ματιών
Ξεκινά σε λίγες ημέρες το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management
Ποια αντισυλληπτικά συνδέονται με πρόκληση όγκων στον εγκέφαλο