Εννέα εκδηλώσεις ενδιαφέροντος φημολογείται ότι έχουν υποβληθεί για την εξαγορά του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν, αν και μέχρι σήμερα δεν έχουν προχωρήσει όλοι οι Όμιλοι παροχής υπηρεσιών υγείας τη σχετική αίτηση.
Πάντως σύμφωνα με συζητήσεις στην αγορά των ιδιωτικών υπηρεσιών υγείας, το ενδιαφέρον στρέφεται στα οικονομικά στοιχεία του νοσοκομείου, στις ανεξόφλητες υποχρεώσεις και στην επισφάλεια των οφειλομένων προς αυτό.
Στο μεταξύ ο πρόεδρος του Ερρίκος Ντυνάν κ. Ανδρέας Μαρτίνης, σε δήλωσή του, τόνισε ότι αύριο είναι η καταληκτική ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ότι δεν θα υπάρξει άλλη παράταση.
Συγκεκριμένα, ο κ. Μαρτίνης δήλωσε ότι: ‘Μετά από συνεχείς και αλλεπάλληλες συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ερρίκος Ντυνάν αποφασίστηκε την 17/10/2012 ότι τελική ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εξεύρεση 'Στρατηγικού Επενδυτή ή Αγοραστή' του Νοσοκομείου τίθεται η 19/10/2012.
Ανεξάρτητα από την, εκ των πραγμάτων, αναγκαιότητα των ασφυκτικών πλαισίων και την ωφελιμότητα, των υποθέτω καλοπροαίρετων, έξωθεν παρεμβάσεων, το Δ.Σ. του Ιδρύματος, ο Ε.Ε.Σ. και εγώ προσωπικά θα διαφυλάξουμε τη διαφάνεια και θα υπερασπιστούμε τα συμφέροντα του νοσοκομείου και του προσωπικού του που το στηρίζει με αυταπάρνηση.
Κάθε σοβαρή πρόταση θα εξετασθεί και θα αξιολογηθεί στην ουσία της με αυτά τα κριτήρια, παρά τα αντιθέτως διαδιδόμενα’.
Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ι. Κεσίσογλου: "Αποχαιρετώντας το δεύτερο σπίτι μου μετά από 40 χρόνια"
Γιατί τα κατεψυγμένα φρούτα και λαχανικά αξίζουν περισσότερη αγάπη
Γιατί δεν χρειάζονται όλα τα παιδιά εισπνεόμενα