Τρέχουν και δεν φτάνουν οι ιατρικοί επισκέπτες, οι οποίοι έχουν υποβάλει αιτήματα προς όλες τις Εφορίες της χώρας και συγκεκριμένα στα νομικά τμήματα αυτών, προκειμένου να έχουν μία σαφή απάντηση για το εάν θα υπάρξει  φορολογική επιβάρυνση των οχημάτων που χρησιμοποιούν στην δουλειά τους. Κίνηση, που όπως λένε κάποιοι δεν θα αποδώσει, καθώς μιλάμε πλέον για νόμο του κράτους και άρα η όποια κατάργηση αυτού εναπόκειται στην πολιτική βούληση και μόνο.

Την ίδια στιγμή, κενά εμφανίζονται και στα γρανάζια της δικαιοσύνης, όπως επιβεβαιώνει πρόσφατη απόφαση που έφθασε στα χέρια μας από το Διοικητικό Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, προϊστάμενος σε μεγάλη ελληνική φαρμακοβιομηχανία είχε προσφύγει  κατά προηγούμενου νόμου, με τον οποίο λόγω εισοδήματος φορολογούνταν για το αυτοκίνητο που του έχει παράσχει η εταιρεία ζητώντας να αντιμετωπιστεί ως ιατρικός επισκέπτης, καθώς οι τελευταίοι με τον προηγούμενο νόμο δεν φορολογούνταν.

Τελικώς το Διοικητικό Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης τον δικαίωσε...αλλά το ίδιο το δικαστήριο προσέκρουσε με αυτή του την απόφαση σε Νόμο του Κράτους. 

Σε συνομιλία που είχαμε με στελέχη της αγοράς, μας τόνισαν ότι η λύση είναι μία- η τροποποίηση του νόμου που είναι άδικος για μεγάλη μερίδα ιδιωτικών υπαλλήλων.

Την ίδια στιγμή, και παρά τις πιέσεις που έχουν ασκηθεί προς την πλευρά των εταιρειών προκειμένου να επιμεριστεί το νέο αυτό φορολογικό βάρος, η τελευταία πληροφόρηση που έχουμε είναι ότι δύο εταιρείες (μία πολυεθνική και μία ελληνική) δέχτηκαν να καλύψουν το επιπρόσθετο αυτό βάρος παραχωρώντας κουπόνια ίσης αξίας.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
1.026 πάσχοντες από αιμορροφιλία στην Ελλάδα - Εκστρατεία ευαισθητοποίησης #WearYourEverydayGenes
Νέα εξέταση ούρων θα μπορούσε να βοηθά άντρες να αποφύγουν τη βιοψία στον καρκίνο προστάτη
Γιατί είναι ξηρά τα χέρια μου;