Στο πλαίσιο της στρατηγικής για την ανάπτυξή της στον τομέα υγείας με περαιτέρω επενδύσεις στις ιδιόκτητες υποδομές, η INTERAMERICAN προχώρησε στη δημιουργία ενός ακόμη πολυϊατρείου στο Μαρούσι. Το νέο MEDIFIRST ξεκίνησε, ήδη, να λειτουργεί και ενισχύει τη δυνατότητα της εταιρείας να εξασφαλίζει για τους ασφαλισμένους της υπηρεσίες υγείας πρωτοβάθμιας φροντίδας, πολύ υψηλών προδιαγραφών. Το πολυϊατρείο στο Μαρούσι θα καλύψει ανάγκες ιατρικών και διαγνωστικών εξετάσεων του πελατολογίου της INTERAMERICAN, καθώς και των κατοίκων όμορων δήμων, συμπληρώνοντας για την Αττική το πολυϊατρείο που λειτουργεί στην Αργυρούπολη και αξιοποιώντας τη σχετική πολυετή εμπειρία.

Το MEDIFIRST στο Μαρούσι λειτουργεί αδιάκοπα, καθ' όλο το 24ωρο και όλες τις ημέρες, με τμήματα όλων των ειδικοτήτων: γενικής ιατρικής, γαστρεντερολογικό, γυναικολογικό, δερματολογικό, ενδοκρινολογικό, καρδιολογικό, νευρολογικό, ορθοπεδικό, ουρολογικό, οφθαλμολογικό, παθολογικό, παιδιατρικό, πνευμονολογικό, χειρουργικό και ωτορινολαρυγγολογικό. Στον τομέα της διάγνωσης, έχουν ξεκινήσει τα τμήματα καρδιολογικό, μικροβιολογικό και υπερήχων, ενώ πρόκειται να λειτουργήσει και το ακτινολογικό μέσα στις επόμενες ημέρες. Επιπλέον των παραπάνω τμημάτων, λειτουργεί και τμήμα αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών, καθ’ όλο το 24ωρο.

"Με το νέο MEDIFIRST, η INTERAMERICAN πραγματοποιεί ένα ακόμη βήμα βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας, σε μια περίοδο κατά την οποία εντείνονται οι σχετικές ανάγκες. Οι πρωτοβάθμιες υπηρεσίες και η πρόληψη παραμένουν σταθερή προτεραιότητα της εταιρείας στην ασφαλιστική κάλυψη, ώστε να περιοριστούν το υψηλό κόστος υγείας και οι συνέπειες των σοβαρών και χρονίων ασθενειών", τονίζει ο Γιώργος Βελιώτης, γενικός διευθυντής ασφαλίσεων ζωής και υγείας της INTERAMERICAN. 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Απαιτητική για τον εγκέφαλο δουλειά μειώνει τον κίνδυνο ελαφράς νοητικής εξασθένησης μετά τα 70
'Ερευνα στην Ευρώπη για το παράνομο εμπόριο και τη φορολόγηση των προϊόντων καπνού και νικοτίνης
Γιατί τα αγόρια μητέρων με HIV έχουν μεγαλύτερο κίνδυνο προβλημάτων υγείας και θνησιμότητας [μελέτη]