Υλικά

  • 1 κιλό ντοματάκια Σαντορίνης κομμένα σε μικρά κομμάτια
  • 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 2 κολοκυθάκια τριμμένα
  • 3 κρεμμύδια ξερά τριμμένα
  • Φρέσκος δυόσμος
  • Ηλιέλαιο
  • Απορροφητικό χαρτί

Προετοιμασία
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί ώστε να γίνουν ένας ομοιόμορφος πολτός.

Στη συνέχεια σε ένα τηγάνι όπου έχει κάψει μιά αρκετά μεγάλη ποσότητα ηλιελαίου προσθέτουμε με ένα κουτάλι το μείγμα δημιουργώντας πλατιούς κεφτέδες και τους τηγανίζουμε αφού τους γυρίσουμε μόνο μία (προσοχή) φορά.

Στη συνέχεια τους τοποθετούμε στο απορροφητικό χαρτί και τους σερβίρουμε αμέσως ζεστούς.

Πηγές:
Συνταγή της κ. Joy KERLUKE από το Αμμούδι Σαντορίνης

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Έρευνα συνδέει τα φάρμακα για τις καούρες με υψηλότερο κίνδυνο εμφάνισης ημικρανίας
Όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ και ΒΙΑΝΕΞ θωρακίζουν τον Έλληνα φαρμακοποιό
ΙΣΑ: 1ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο: ‘’Έμφραγμα του Μυοκαρδίου- Νεότερες προσεγγίσεις’’