Υλικά

  • 4 μεγάλες μελιτζάνες
  • 15 πιπεριές (2 τηγανιές)
  • ½ κιλό φέτα
  • ελαιόλαδο

Για την σάλτσα

  • 4 ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 2 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένο)
  • αλάτι, πιπέρι, μαϊντανός

Προετοιμασία
Τηγανίζουμε πιπεριές και τις μελιτζάνες (όπως στην προηγούμενη συνταγή) ή τις ψήνουμε στο φούρνο αλείφοντας τες πρώτα με ελαιόλαδο μέχρι να ροδοκοκκινήσουν.

Σε ένα κατσαρολάκι φτιάχνουμε την σάλτσα, ρίχνοντας όλα μαζί τα υλικά και βράζοντάς τα για 10 λεπτά.

Σε πυρέξ στρώνουμε πρώτα τις μελιτζάνες, τις πιπεριές, ρίχνουμε από πάνω την σάλτσα και τέλος τρίβουμε το τυρί.

Το βάζουμε στο φούρνο για 15 λεπτά.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Εντοπίστηκαν 50 νέες περιοχές του γονιδιώματος που συνδέονται με κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου στα νεφρά
Πώς να διαχειριστώ τις σκέψεις ότι η ζωή δεν έχει νόημα
ΕΜΑ: Θετική γνωμοδότηση για χορήγηση άδειας κυκλοφορίας σε 8 φάρμακα - Ποια είναι