Ο πρωταρχικός στόχος του ΙΙΒΕΑΑ είναι να υποστηρίξει τη βασική και κλινική έρευνα, δημιουργώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο το ιδανικό περιβάλλον για την ανάπτυξη της μεταφραστικής έρευνας που συνδέει τα εργαστηριακά ευρήματα με κλινικές πρακτικές.

Ετσι παρέχει τη δυνατότητα κάθε χρόνο σε τελειόφοιτους/ες σπουδαστές/στριες Πανεπιστημίων και ΤΕΙ να γνωρίσουν ένα πραγματικό εργασιακό και εργαστηριακό περιβάλλον στον χώρο των ιατροβιολογικών ερευνών. Οι ασκούμενοι, υπό την καθοδήγηση των Επιστημονικών Υπευθύνων, επιτυγχάνουν να εμπλουτίσουν τις ακαδημαϊκές τους γνώσεις και να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις ατομικές τους δεξιότητες στον Τομέα της Έρευνας ή στις Διοικητικές και Οικονομικές Υπηρεσίες.

Ως Φορέας Υποδοχής Φοιτητών για ΠΑ, το ΙΙΒΕΑΑ είναι εγγεγραμμένο στο Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης ΑΤΛΑΣ, όπου δημοσιεύει τις προβλεπόμενες έμμισθες θέσεις ΠΑ από τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ.

Οι ενδιαφερόμενοι προπτυχιακοί φοιτητές που ενδιαφέρονται καλούνται να ακολουθήσουν την εξής διαδικασία:

Συμπλήρωση της ηλεκτρονικής Αίτησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Πρακτική Ασκηση. Το Τμήμα Διοικητικών Θεμάτων θα επικοινωνήσει με τους υποψήφιους φοιτητές ώστε να καταστεί δυνατή μια συνέντευξη στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος και να προσδιοριστεί το Κέντρο και ο επιστημονικός/ή υπεύθυνος/η της ΠΑ στο ΙΙΒΕΑΑ.

Ενημέρωση σχετικά με την αποδοχή ή μη των υποψήφιων φοιτητών για την πραγματοποίηση της ΠΑ.
Καταχώριση θέσης στον ΑΤΛΑΝΤΑ και συμπλήρωση των απαραίτητων εντύπων-συμβάσεων.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Συνάντηση Γεωργιάδη με τον υπουργό Υγείας της Κύπρου
Άσκηση: Καλύτερα να μετράμε βήματα ή λεπτά; [μελέτη]
Λαμία: Σταφυλόκοκκος σε δείγματα φαγητού που κατανάλωσαν μαθητές