Στην ενημέρωση για το πρόγραμμα Υποτροφιών της Ευρωπαϊκής Επιστημονικής Εταιρείας ECTS - The European Calcified Tissue Society, που απευθύνεται σε Επαγγελματίες Υγείας, προχώρησε η Φαρμασέρβ Λίλλυ, προσφέροντας τα έξοδα μετακίνησης (αεροπορικά εισιτήρια) μέχρι και 500 ευρώ και δωρεάν τιμητική εγγραφή στο 44ο συνέδριο της ECTS στο Σάλτσμπουργκ, από 13-16 Μαΐου 2017. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι η 31η Μαρτίου, 2017. 

 Οσον αφορά στις απαιτήσεις για την επιλογή:

  • Οι υποψήφιοι πρέπει να εκπαιδεύονται στα μεταβολικά νοσήματα των οστών, ή να έχουν ολοκληρώσει την ανώτερη βαθμίδα εκπαίδευσης τους ή περαιτέρω εξειδίκευση τους στα μεταβολικά νοσήματα των οστών, έως και δέκα χρόνια από σήμερα. 
  • Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι γνώστες της Αγγλικής γλώσσας.

Για να υποβάλουν αίτηση οι ενδιαφερόμενοι για το πρόγραμμα Υποτροφιών των ECTS & Eli Lilly θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση ηλεκτρονικά.

Οι αιτήσεις θα αξιολογηθούν έτσι ώστε να υπάρχει ίση εκπροσώπηση από όλες τις χώρες στις οποίες προκηρύχθηκε η υποτροφία. Τα αποτελέσματα των αιτήσεων θα ανακοινωθούν στους υποψηφίους έως τις 9 Απριλίου 2017. 

Προϋποθέσεις για την υποτροφία είναι να παρουσιάσουν οι υποψήφιοι μέχρι τις 22 Απριλίου την ταξιδιωτική τους κράτηση, και να παρακολουθήσουν το συνέδριο (ECTS 2017) καθώς και το ECTS/Eli Lilly Scholarship Session. Τα χρήματα της υποτροφίας θα πιστωθούν μετά το πέρας του συνεδρίου.

Πληροφορίες στον σύνδεσμο http://ectsoc.org/grants-awards-funding/ectslillyscholarship/  ή στο ακόλουθο QR CODE.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ενώσεις Ασθενών: Ανάληψη δράσης για άμεση και ισότιμη πρόσβαση σε καινοτόμες θεραπείες
Ογκολογία το 2024: Οι τάσεις των κλινικών δοκιμών παγκοσμίως
"Λαϊκό": Για πρώτη φορά, ράντζα στη Μονάδα Μεταμοσχεύσεων