Δικό τους μισθολογικό καθεστώς είχαν δημιουργήσει εργαζόμενοι στον Οργανισμό Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ).

Σύμφωνα με τον επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Λέανδρο Ρακιντζή (φωτό με τον υπουργό Υγείας), ορισμένοι από αυτούς πήραν αύξηση 182% επί προεδρίας Μαλλιώρη, παρά το γεγονός ότι έπρεπε να έχουν προσαρμοστεί στο ενιαίο μισθολόγιο.

Μιλώντας την Τετάρτη στο ραδιόφωνο του Βήματος, ο κ. Ρακιντζής τόνισε ότι είχε ζητήσει να γίνει οικονομικός έλεγχος πριν ακόμη τις καταγγελίες του υπουργείου, ενώ το σχετικό πόρισμα θα είναι έτοιμο το Χριστούγεννα:

'Ένας απλός υπάλληλος του ΟΚΑΝΑ έφτανε να παίρνει 2.500 έως 3.000 ευρώ. Υπάρχουν τέσσερις εκθέσεις: Διαχειριστική, οικονομική, φαρμάκων, λειτουργίας και περιφερειακή.

Ζημία

Βρήκαμε αρκετές δυσλειτουργίες και οικονομική ζημία, έργα που δεν είχαν εκπληρωθεί, κονδύλια που πήγαιναν αλλού.

Τα πορίσματα τα έστειλα στον εισαγγελέα και ζήτησα την ποινική δίωξη των προηγουμένων της κ. Μαλλιώρη διοικήσεων, διότι ήταν για τις διοικήσεις 2007 έως 2009 και το πρώτο μισό του 2010.

Ζήτησα, δηλαδή, να ασκηθεί δίωξη κατά των μελών της διοίκησης (του ΟΚΑΝΑ) και της δημόσιας επιχείρησης ανέγερσης νοσηλευτκών ιδρυμάτων (ΔΕΠΑΝΟΜ)'.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Καταγγελία Καλλιάνου για το σύστημα Υγείας - Η απάντηση Γεωργιάδη στον βουλευτή της ΝΔ
C. Rodseth: ‘’Κλειδί η συμμετοχή της βιομηχανίας στη διαδικασία της Κοινής Κλινικής αξιολόγησης για την επιτυχή εφαρμογή του νέου πλαισίου HTA’’
Σωματικά προβλήματα εμφανίζουν συχνά άνθρωποι με σχιζοφρένεια ή διπολική διαταραχή